IK KOM ER NIET IN… | MIND

homeofdaisies.nl, mind, thinking, in my mind, blog, bloggen, bloglife, ginger

Inmiddels ben ik drie weken gestopt met mijn oude baan. Achter die keuze sta ik nog steeds vierkant. Maar ik kom echt totaal niet in mijn nieuwe ritme. Nog steeds voel ik me opgejaagd en mijn to do lijst blijft angstaanjagend lang. Met als gevolg dat ik me echt helemaal nergens toe kan zetten…

Net als tijdens mijn vorige werkloosheid periode had ik me nu weer voorgenomen een strakke planning te maken zodat ik elke dag nuttige dingen kan doen. Dingen die sowieso gedaan moeten worden, zoals de was, het huis poetsen en boodschappen, maar natuurlijk ook zaken voor m’n blog en zzp opdracht.

Maar het huis is nog altijd een rotzooi, aan die geplande grote schoonmaak ben ik nog steeds niet toegekomen en die zzp opdracht schuif ik ook maar voor me uit. Ik pers er met moeite af en toe een blog uit. Soms heb ik de flow even te pakken en maak ik wat foto’s voor toekomstige blogs. Maar het is weinig inspirerend.

En toch heb ik niet het gevoel dat ik tijd en ruimte heb om te ontspannen. Heb niet het idee dat ik zomaar lekker op m’n kont kan zitten, boekjes lezen of oneindig wandelen met Bentley. Nee, ik heb nog steeds het gevoel dat ik in de wervelwind van alledag zit. De dagen vliegen werkelijk voorbij. 3x knipperen en het is alweer tijd om iets te verzinnen voor het avondeten (wat elke dag weer uitkomt op iets oninspirerends als pizza, pasta of salade).

Daarbij lukt het me ook totaal niet om mijn voedingspatroon op de rit te krijgen. Ik had me namelijk weer voorgenomen om gezond te doen nu ik meer tijd heb om eten te bereiden en in rustiger vaarwater zit zodat ik niet hoef te stress eten  (yup, tijdens stressvolle periodes heb ik moeite om het slechts bij 1 chocoladereep per dag te houden..)

Ik baal van mezelf. Het voelt als falen. Ik wilde zo graag weer vol energie mijn creativiteit steken in het bloggen, nóg mooiere foto’s plaatsen, meer bezig zijn met social media en zo mijn kanalen laten groeien (en nu loopt mijn insta volgers aantal alleen maar harder terug boooe). Reëel weet ik wel dat ik mezelf de tijd moet gunnen om de boel weer op de rit te krijgen. Maar het is verdomde lastig.

Dus ik doe m’n best om m’n hoofd, m’n huis en m’n to do lijst op orde te krijgen. En tot die tijd zal het vast wel eens voorkomen dat er een keer niks online komt. Moet ik mezelf ook gewoon gunnen.. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Bianca Ronday schreef:

    Waarschijnlijk komt het, op het moment dat het niet meer moet, van jezelf. Het is wel heel moeilijk. Succes en sterkte.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s