GIRL BOSS | NETFLIX

Onlangs heb ik een toffe serie ontdekt, die ik graag met je deel. En ja, ik weet het. Wie kijkt er nu series met zulk lekker weer? Maar soms heb je even genoeg van die hitte of met een beetje mazzel heb je internet op je balkon/dakterras/tuin dus kun je die dingen best combineren. Anyway, houd je vast voor een over enthousiaste woordenbrei!

bron afbeelding 

Ik had al een aantal keer wat voorbij zien komen op Twitter over deze Netflix original serie. Deze is gebaseerd op een autobiografie van Sophia Amoruso, waarin ze vertelt over haar leven en hoe ze haar eigen Girl Boss werd. Om spoilers te voorkomen – want dat is natuurlijk voor niemand leuk – zal ik enkel de basis vertellen van wat de serie inhoud.

Hoofdpersoon Sophia is begin twintig en weet niet zo goed wat ze moet doen met haar leven. Ze gaat van de ene shitty job naar de andere en wordt keer op keer ontslagen. Tot ze op een gegeven moment in een tweedehands kledingwinkel een toffe jas op de kop tikt en besluit deze uit pure geldnood op internet te verpatsen. Bingo! Ze heeft ze smaak te pakken en start langzaam haar eigen verkooppagina. Het begin van haar leven als Girl Boss.

Het karakter van Sophia sprak me direct aan. Ze is super grappig, heeft een sterke persoonlijkheid en is zoals zoveel twintigers af en toe de weg kwijt. Daarbij heeft ze toffe vrienden en is die ene jongen echt een ontzettend lekkerding!

Deze serie heb ik – I kid you not – in 1.5 dag uitgekeken. Het kijkt super makkelijk weg en ja, bingewatchen is bijna verplicht. Je wilt de hele tijd weten hoe het verder gaat. Ik was op het eind ook echt verbaast dat dat al de laatste aflevering was. IK MOET WETEN HOE HET VERDER GAAT!!!

Geen idee overigens nog of er een volgend seizoen komt. De geruchten zeggen van wel, en ik hoop het van harte. Want ik wil wel eens zien hoe het deze nieuwbakken Girl Boss vergaat in de modewereld. En hoe het met de vriendschappen verloopt. En met die knappe klootzak.

Heb jij de serie Girlboss al gezien op Netflix? Of heb jij juist het boek gelezen, is dat een aanrader? Let me know! xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Simone schreef:

  Ik heb een beetje een haat-liefde-verhouding met de serie. Op sommige momenten irriteer ik me juist aan de hoofdpersoon. Ik kan me dan ook helemaal niet met haar identificeren, misschien dat het daar door komt (behalve dan het hebben van een eigen bedrijf)?

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dat zou inderdaad kunnen. Ik herken wel wat dingen van mezelf in haar haha!

   Like

 2. rosancastien schreef:

  Lijkt mij ook een leuke serie!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s