BEDANKJE STICHTING HAARWENSEN | VIDEO 

homeofdaisies.nl, stichting haarwensen, bedankje, mail, dankmail, bericht, haar, donatie, doneren, haar, haren, hair, pruik, kinderen, ziek, ziek kind, kaal, kaalheid, mooi,

Het kan je vast niet zijn ontgaan dat ik een paar weken geleden mijn haar nogal rigoureus heb afgeknipt. Maar wel voor een goede reden: mijn vlechten heb ik opgestuurd naar Stichting Haarwensen zodat zij een ziek kind blij kunnen maken met een mooie pruik. Ook heb ik geld opgehaald om een deel van de kosten van het maken het het haarwerk te dekken. En nu ontving ik een prachtige mail van de stichting die ik graag met jou deel.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s