KATY PERRY INSPIRED EYELOOK | #LOTD

homeofdaisies.nl, katy perry, inspired, look, eyelook, ooglook, make-up, paars, roze, eyeliner, wing, nepwimpers, lashes, falsies, carpool karaoke, james corden

Ik ben groot fan van Carpool Karaoke van James Corden. Nooit gezien? Even YouTuben, want het is werkelijk hilarisch! (James rijdt in de auto met de grootste sterren en zingen en dansen samen op hun grootste hits). Nu is er pas een nieuwe video uitgekomen met Katy Perry. Ik bewonder altijd hoe creatief zij (en vast haar makeup artistist!) is met haar looks. Nu vielen haar ogen onwijs op en ik kon niet ophouden met kijken. Dus vandaag een ooglook geïnspireerd op deze video.

Belangrijk met deze look is dat je kiest voor een goede basis die de kleuren intens maakt en lang houdend is. Hiervoor gebruik ik de Essence Instensifying Eyeshadow Base. Deze poeder ik af met de transparante poeder van Makeup Revolution. Ik breng een felroze kleur aan op mijn bewegend ooglid en vervaag die naar de crease en daarboven. Dit lijkt nu mega heftig, but it gets better! De bovenste randen vervaag ik verder met een zacht matte offwhite kleur.

homeofdaisies.nl, katy perry, inspired, look, eyelook, ooglook, make-up, paars, roze, eyeliner, wing, nepwimpers, lashes, falsies, carpool karaoke, james corden

Dan ga ik aan de slag met de paarse liquid eyeliner (PS Beauty). Deze mag best dik worden aangezet, want later gebruik ik nog false lashes om de ooglook af te maken. De wing maak ik meer naar de zijkant dan gebruikelijk. Om het een extra wow effect te geven ga ik er later nog overheen met een paarse liquid liner met glitters  (KIKO)

homeofdaisies.nl, katy perry, inspired, look, eyelook, ooglook, make-up, paars, roze, eyeliner, wing, nepwimpers, lashes, falsies, carpool karaoke, james corden

Onder de onderste wimpers zet ik van buiten naar binnen, tot ongeveer de helft, nog een zachtroze kleur aan met een platte kwast. De binnenste ooghoeken geef ik glans met een highlighter met roze ondertoon. Dan is het tijd voor de wimpers. Katy Perry heeft altijd een prachtige oogopslag door het gebruik van nepwimpers, dus die konden natuurlijk vandaag niet achter blijven.

homeofdaisies.nl, katy perry, inspired, look, eyelook, ooglook, make-up, paars, roze, eyeliner, wing, nepwimpers, lashes, falsies, carpool karaoke, james corden

Mijn eigen wimpers geef ik ook nog wat kleur met zwarte mascara en zo brengt dit de look compleet! Je kunt de rest van je gezicht redelijk neutraal houden  (al is een beetje bronzen en highlighter natuurlijk nooit verkeerd).

homeofdaisies.nl, katy perry, inspired, look, eyelook, ooglook, make-up, paars, roze, eyeliner, wing, nepwimpers, lashes, falsies, carpool karaoke, james corden

homeofdaisies.nl, katy perry, inspired, look, eyelook, ooglook, make-up, paars, roze, eyeliner, wing, nepwimpers, lashes, falsies, carpool karaoke, james corden

Dit is misschien niet voor every day, maar ik vind dit zeker een toffe look voor een feestje of festival. Zou jij dit durven dragen? Xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s