NICOLE’S CHOICE | TEA TIME

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

Laatst zag ik een oproep van Nicole’s Choice, dat ze bloggers zocht om haar producten te testen. Super leuk! En als fervent theedrinker totaal geen straf om verschillende smaakjes te testen. Ik kreeg wel 8 (!!!) soorten om te proberen en natuurlijk vertel ik jou vandaag mijn mening. 

Allereerst: hoeveel lekkerder is losse thee dan thee uit zakjes? Ik word persoonlijk altijd al extra blij van alle geurtjes en kleintjes die je opmerkt. De handeling van een lekker smaakje kiezen (met m’n neus vooral!), de blaadjes in het ei (of in mijn geval: staaf) te doen, zorgen dat het water de juiste temperatuur heeft en dan langzaam de smaak in het water te laten trekken. Heerlijk vind ik het! Echt een mooi moment tijdens een avondje me-time.

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

Zelf ben ik dol op lichte theesoorten, en ja ik weet dat dat eigenlijk geen thee is omdat die niet van thee bladeren gemaakt worden. Maar mijn voorkeur gaat uit naar kruiden-, groen of rooibosthee. Verder vind ik de combinatie met bloemen of fruit overheerlijk. En laat Nicole’s Choice nu eens enorm veel keuze hebben aan zulke smaakjes!

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

De keus maken was dan ook echt niet makkelijk, want het klonk allemaal zo lekker. Maar uiteindelijk werden het de volgende:
– Marconnan Sun
– Refresh Boost
– Sweet Dragon
– Wondertea
En zoals je ziet, zijn dit niet alle 8 smaken die ik heb ontvangen.. de andere 4 zal ik binnenkort nog met je delen!

 

Ik zette de thee voor jou natuurlijk in een glaasje én zonder filter zodat je goed kunt zien wat het product doet wanneer het in het water zit. Hieronder zal ik ze één voor één bespreken.

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

De Maroccan Sun thee ziet er grappig uit, want het zijn net kleine stukjes gedroogd gras. Eenmaal in het warme water verandert de kleur langzaam in geel/groen. De smaak is zeer subtiel en zacht en eerlijk gezegd viel me dat een beetje tegen. Als ik terugdenk aan mijn vakantie in Marokko is daar thee juist heel sterk en wordt het gezoet met honing. Misschien heb ik er te weinig thee in gedaan (1 flinke schep)? Volgende keer dus nog meer in zo’n klein glaasje doen en met een scheutje honing zoeten.

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

Refreshing Boost is een thee op basis van Kamille. Yum! Dit is echt een van mijn favo smaken voor ’s morgens als ik net wakker ben of juist voor het slapengaan. Het heeft een rustgevende en kalmerende werking, Heel fijn! Deze variant van Nicole’s Choice is echt heerlijk! Hij is zacht, tegelijk heel fris en ik proef de ondertoon van groene thee. Yes, dit is een echte aanrader. En hoe leuk zijn die kamille knopjes?

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

Een aantal jaar geleden was rooibos echt mijn go-to thee. Niet gek dus dat ik Sweet Dragon bij Nicole’s Choice koos. Dit is een rooibos variant met stukjes gedroogd fruit. Dat ziet er niet alleen tof uit, het is ook nog eens erg lekker kan ik je vertellen! Enige minpunt: de rooibos is erg fijn, dus ik vrees dat die in een thee ei eruit vliegen en alsnog in je water drijven. Tip dus om deze in een filterzakje te laten trekken.

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

Ik was vooral erg benieuwd naar Wonder tea. De naam belooft mij natuurlijk van alles haha, maar ik wilde gewoon graag weten hoe hij smaakt. Het ruikt in elk geval heerlijk bloemig, en dat klopt ook wel omdat ook hier Kamille één van de hoofdbestanddelen is. De smaak is zacht en wederom zeer geschikt om rustig mee wakker te worden of juist vlak voor het slapengaan te gebruiken. Volgens Nicole zelf ook een aanrader als je buikpijn hebt!

Ik kijk nu al uit naar de volgende proef sessie van de andere 4 theesmaken van Nicole’s Choice! Welke theesmaak spreekt jou het meest aan? En houd jij meer van zwarte of lichtere/kruiden thee? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

homeofdaisies.nl, nicole's choice, thee, losse thee, tea, tea time, review, bestellen, smaken, keus, keuze, veel keuze, lekker, zacht, mooi, maroccan sun, refresh boost, sweet dragon, wonder tea

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s