BAKKERS TROLLEY | INTERIEUR 

homeofdaisies.nl, bakkers trolley, bakker, home, interieur, huis, interior, wonen, badkamer, kast, kastje, open kast, decoratie, handdoek, handdoekrek, action, budget, budgetproof

Vorig jaar kwamen ze opeens terug in het woon-beeld: bakkers trolleys. Zoals de naam al zegt, komt deze interieur trend uit de bakkerswereld. Zo’n trolley is namelijk makkelijk te verplaatsen en je kunt een nog een hoop warme broodjes op kwijt. Daar is hij in deze trend dan weer niet voor bedoeld, maar wel om mooie spulletjes op uit te stallen. En ik ontdekte een low budget variant in één van mijn favo winkels!

Aangezien wij nog een leuk kastje zochten voor onze badkamer en eigenlijk niks voldeed aan onze eisen, stond al sinds de verhuizing de welbekende vakkenkast van Ikea dienst te doen als opslag voor handdoeken en toiletartikelen. Prima natuurlijk, maar het paste gewoon niet in de stijl van de badkamer. Daar is namelijk gebruik gemaakt van mooie, luxe tegels en zo’n wit kastje is dan ook maar zo wit…

homeofdaisies.nl, bakkers trolley, bakker, home, interieur, huis, interior, wonen, badkamer, kast, kastje, open kast, decoratie, handdoek, handdoekrek, action, budget, budgetproof

Vorig jaar al liet ik mijn oog vallen op de bakkers trolley bij Xenos, maar stiekem vond ik die ook nog aardig aan de prijs. En op het moment dat ‘ie eindelijk in de aanbieding was, je raadt het al: uitverkocht. Muhh! Gelukkig is daar mijn grote vriend Action, die altijd snel op de trends inspringt. Maar dan tegen prijsjes die je portemonnee ook lief vindt. Dus een tijdje terug zag ik dat ze weer geleverd werden (de 1e keer was ik zwaar te laat. Huh, hè, wat?!) heb ik direct m’n moeder gevraagd te gaan kijken. En jawel, ze nam er 1 voor me mee. Yes!

homeofdaisies.nl, bakkers trolley, bakker, home, interieur, huis, interior, wonen, badkamer, kast, kastje, open kast, decoratie, handdoek, handdoekrek, action, budget, budgetproof

De keus is uit 2 kleuren: wit of zwart frame. De planken kun je heel handig aan 2 kanten gebruiken, dus je kunt omwisselen van donker naar licht of andersom. Omdat in onze badkamertegels ook bruin, grijs en zwart zit koos ik uiteraard voor een zwart frame en de donkere kant van de planken.

homeofdaisies.nl, bakkers trolley, bakker, home, interieur, huis, interior, wonen, badkamer, kast, kastje, open kast, decoratie, handdoek, handdoekrek, action, budget, budgetproof

Het is wel een bouwpakket wat je koopt (maar dat probleem heb je bij andere winkels volgens mij ook), dus regel ff een handige Harry  (of handige Jochem in mijn geval) en zet ‘m in elkaar.  Was niet zo moeilijk overigens, maar hij draait schroefjes toch iets beter en makkelijker in dan ik.

homeofdaisies.nl, bakkers trolley, bakker, home, interieur, huis, interior, wonen, badkamer, kast, kastje, open kast, decoratie, handdoek, handdoekrek, action, budget, budgetproof

Kijk hem stralen dan in onze badkamer! Onze handdoeken komen er mooi op uit, in de mandjes bewaren we voorraden toiletartikelen en medicatie. Bovenop kan ik mooi mijn flesjes parfum uitstallen en deponeer ik m’n bril als ik naar bed ga. En het formaat is toevallig hetzelfde als het raam erboven!

Ik ben benieuwd of jij al een bakkers trolley hebt en waar je hem hebt geplaatst. Wat zou jij erin zetten? Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

homeofdaisies.nl, bakkers trolley, bakker, home, interieur, huis, interior, wonen, badkamer, kast, kastje, open kast, decoratie, handdoek, handdoekrek, action, budget, budgetproof

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ik houd ervan! Bij de Ikea heb ik een leuke gezien in oud blauw.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Jaaaaa die is ook gaaf he! Alleen vond ik die behoorlijk aan de prijs 🙈

   Like

 2. Engelina schreef:

  Ik heb ook een trolley in de badkamer staan. Wel een heel oude die ik een keer in een kringloop winkel kocht . Die van jou ziet er wel een stuk hipper uit.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Oh wat tof dat je een vintage one hebt! Tnx

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s