KNEIPP REVEALING SENSES LOTUS GRANAATAPPEL | REVIEW

homeofdaisies.nl, kneipp, lotus, granaatappel, shower foam, douche schuim, douchen, review, test, testen, proberen,

Naast slapen, schrijven en fotograferen is douchen toch écht wel mijn favoriete bezigheid. Even de dag van je af spoelen, je hoofd leeg maken en opwarmen. Ja, de douche is een waar rustpunt in mijn dag. En fijne doucheproducten zijn dan ook een must voor mijn momentje van ontspanning. Onlangs kocht ik de Kneipp Revealing Senses Douche Foam in de overheerlijke geur lotus granaatappel. Tijd om te testen!

De Kneipp Revealing Senses Douche Foam fles is lekker groot en stevig, heeft een plastic dop en de opdruk is lekker vrolijk met paars- en roodtinten. De lotusbloem en granaatappeltjes zijn afgebeeld op de voorkant. Dat belooft een heerlijke douchebeurt te worden. Bij Kneipp denk ik altijd aan rijke geuren, dus mijn verwachting is hooggespannen, zeker omdat de verpakking ook een ‘prikkelende en verleidelijke’ foam aanprijst.

homeofdaisies.nl, kneipp, lotus, granaatappel, shower foam, douche schuim, douchen, review, test, testen, proberen,

Genoeg gekletst over de verpakking, het gaat immers om de inhoud! Tijd om de douche in te gaan. Na het debacle van de vorige shower foam (de dop bleef hangen waardoor niet alleen mijn hele douchecabine maar ook mijn oog onder het schuim zat.. AU!) ben ik benieuwd hoe het ditmaal gaat. Voorzichtig druk ik de dop in en spuit een klein beetje op m’n hand.

homeofdaisies.nl, kneipp, lotus, granaatappel, shower foam, douche schuim, douchen, review, test, testen, proberen,

Binnen no time wordt dit kleine beetje, een flinke dot schuim. Tof! Hij ‘groeit’ dus enorm snel waardoor je weinig nodig hebt. Met dit kleine beetje kan ik namelijk al mijn hele lichaam wassen. De geur voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het is een fijne, licht zoete geur die goed aanwezig is maar ook weer niet alles overheersend is. Precies goed.

homeofdaisies.nl, kneipp, lotus, granaatappel, shower foam, douche schuim, douchen, review, test, testen, proberen,

Het schuim slaat ook op de huid niet snel dood, ik kan op mijn gemakje mijn lichaam inzepen en dan nog blijft het allemaal zitten. Het spoelt wel makkelijk af onder het warme water. Nog steeds geniet ik van de geur. Sterker nog; de lotus en granaatappel blijft ook na het douchen op je huid ruikbaar. Heerlijk!

homeofdaisies.nl, kneipp, lotus, granaatappel, shower foam, douche schuim, douchen, review, test, testen, proberen,

Mijn huid voelt nadien  zacht en verzorgd. Ja, ik ben fan! De geur is fantastisch, het is zacht voor mijn huid en ook nog eens ontzettend zuinig in gebruik. Deze ga ik vanaf nu alleen nog maar gebruiken tot die fles leeg is haha en dikke kans dat er dan weer een nieuwe geshopt wordt!

Was jij al bekend met de Kneipp Revealing Senses Douche Foam? Welk product vind jij het fijnst om mee te douchen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

homeofdaisies.nl, kneipp, lotus, granaatappel, shower foam, douche schuim, douchen, review, test, testen, proberen,

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s