LAATSTE WERKWEEK & TANTE DAISY | Weekvlog #63

homeofdaisies.nl, weekvlog #63, vlog, vlogger, youtube, youtuber, my life, diary, dagboek, werk, werken, kantoor, auto, autorijden, hond, pup, puppy, bentley, labrador, kat, bailey, baby, tante, nichtje, geboren, geboorte, eten, food, foodie, slow juice, slow juicer

Hi, leuk dat je weer kijkt naar een nieuwe weekvlog! Deze week is mijn laatste werkweek op kantoor, kom ik op de radio, ruil ik mijn dagen om zodat ik woensdag lekker kan bakken voor mijn afscheid. Verder zit deze video boordevol puppy-, cat-, food- en babyspam. Liefde!

Het radiofragment van Goedemorgen Zeeland bij Omroep Zeeland kun je terugluisteren via SoundCloud

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s