SLECHTSTE VLOGGER EVER | Weekvlog #62

homeofdaisies.nl, slechte vlogger ever, weekvlog #62, vlog, vlogger, youtube youtuber, ,my life, leven, dagboek, video, videodagboek, online, blog, blogger, bloglife, werk, werken, hond, pup, puppy, bentley, labrador

Ik ben echt de slechtste vlogger everrrr deze week. Of ik vergeet te vloggen, ik heb er geen zin in of het lukt gewoon niet. Anyway, alles bij elkaar heb ik nog zo’n 14 minuten materiaal bij elkaar weten te sprokkelen, wat uiteraard weer voornamelijk over eten en puppies gaat. Enjoy! En ik beloof beterschap voor volgende week… ECHT!

10Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s