WAT JOCHEM ECHT VAN KORT HAAR VINDT | Weekvlog #61

homeofdaisies.nl, weekvlog 61, vlog, vlogger, life, diary, bloglife, youtube, youtuber, lifestyle, pup, hond, puppy, bentley, labrador, getrouwd, koningsdag, feest, rommelmarkt, terras, slapen, koffie, coffee, kapper, schaar, married life, jochem, daisy, bentley, auto, autorijden, werk, werken, the juice bar, nieuwe schoenen, sneakers,

Heerlijk, zoveel vrije dagen deze week! We gaan shoppen en vieren Koningsdag. Maar natuurlijk moet er ook gewerkt en geblogd worden en ik neem je mee achter de schermen. Eind van de week gaat de schaar definitief in m’n haar en ik laat je zien wat Jochem’s eerste reactie is.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s