REVOLUTION GOLDEN SUGAR 2 ROSE GOLD | REVIEW + LOOK

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

Ondanks dat ik niet zo vaak blush draag (ik maak tegenwoordig alleen mijn ogen en wenkbrauwen op en af en toe een lippie) kon ik dit pallet niet laten liggen. Mijn hemel, wat schijnen deze producten je tegemoet! Het Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold pallet bevat 6 super shiny en 2 matte kleuren die je helpen je gezicht shape, kleur en glow te geven. Ik testte de kwaliteit uit en hoe je het kunt combineren.

Ik moet je eerlijk zeggen: ik heb dit pallet eigenlijk alleen maar gekocht omdat ik tot over m’n oren verliefd ben op die roze, onderste rij, tweede van links. Die kleur betoverde me. Het maakt me bijna niet uit wat er verder nog in het doosje zit en of ik deze kleur überhaupt ooit ga gebruiken, maar hij is zoooooo mooi!!!

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

Oké. nu door met het echte review werk, want met alleen verliefd zijn kom je ook nergens. De relatie moet wel werken anders gaat hij ook maar liggen verstoffen in een hoekje. Het Revolution pallet is, zoals we inmiddels gewend zijn van dit merk, verpakt in een zwart kartonnen doosje met gouden opdruk die heel moeilijk open gaat. Als je hem met grof geweld open hebt gemaakt, kun je dat lekker weggooien en door met de daadwerkelijke inhoud.

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

Het hoogglans, zwart plastic pallet met gouden opdruk is wél makkelijk open te krijgen. Op de onderkant is de naam en de ingrediëntenlijst te vinden, maar dat geloof ik allemaal wel. Ik wil de inhoud zien!

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

Als je de Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold pallet openmaakt, komt er een grote spiegel tevoorschijn én natuurlijk de 8 kleuren. Wat ik fijn vindt aan dit pallet, is dat het zo compleet is. Dit is alles wat je nodig hebt om je gezicht te shapen, highlighten en te kleuren. Het zijn frisse tinten, de shape kleuren zijn super mat en de andere tinten juist super shiny. Precies wat je nodig hebt! Tijd voor swatches:

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

De bovenste rij begint met een licht roze die op het eerste gezicht ook glanzend lijkt, maar op mijn arm eigenlijk volledig wegvalt. Ik zou deze op mijn huid misschien alleen als transitiekleur gebruiken. De kleur ernaast is meer een koraalkleur met een lichte glans. Redelijk subtiel. De gouden tint ernaast is werkelijk prachtig! Deze moet je echt voorzichtig aanbrengen als je die als highlight wilt gebruiken. Maar ik zou dit ook zeker op mijn ooglid durven dragen. De matte bruintint is voor mij te donker om te gebruiken als shape, maar ook die kan ik op mijn ogen gebruiken.

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

De onderste rij is wel het echte feestje hoor! Wow, die kleuren springen eruit en je hoeft amper moeite te doen om de kleuren intens te krijgen. Geweldig! We beginnen op links met een kleur die ik zou omschrijven als champagne met een koraal ondertoon. Werkelijk prachtig! Zeker eentje die ik zal gebruiken om te highlighten. Daarnaast de roze waar ik à la minute verliefd op werd. Hoe mooi? Zal toch weer eens blush gaan dragen haha! Maar dan die ernaast, een super shiny roestkleur met gouden ondertoon. Ook deze zou ik wel op mijn oogleden gebruiken. De meest rechtse is een matte bruintint, die licht genoeg is voor mijn bleke huid om mee te shapen.

Tijd voor een lookie!

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

Conclusie: dit is het enige pallet dat je mee hoeft te nemen als je op vakantie gaat. Je kunt hier werkelijk alle kanten mee op. Sterker nog, je zou die matte bruintinten zelfs kunnen gebruiken voor je wenkies. Klaar is Dais! (haha nee helaas is het voor mij dan weer net té licht). Het is echt een compleet pakket waar je veel verschillende combinaties mee kunt maken, zowel voor every day als voor een feestje. De kleurintensiteit is geweldig en de houdbaarheid zoals we gewend zijn van Revolution: dikke prima! Wat mij betreft mag deze niet ontbreken in je stash (en nee, dit is geen spon, ik ben écht zo enthousiast).

homeofdaisies.nl, Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold, makeup revolution, make-up, blush, glow, highlight, highlighter, shape, shapen, bronzer, bruin, glans, shine, review, etos, gezicht, face, glanzend, blog, blogger, bloglife, bblog, bblogger, beauty

Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold is op diverse plaatsen verkrijgbaar (online en offline). Prijzen liggen rond de €8,00.

Wat vind jij van het Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold pallet? Zou jij hem aan je stash toevoegen? Mis je nog een kleur om dit pallet volledig te maken? Let me know! xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s