BUBBELS THEME STORE GOES | TREND 

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Vorige maand opende in Goes een nieuwe winkel. Vooraf ging er al behoorlijk wat buzz rond in de stad. Er kwam namelijk een theme store, met als concept elke maand een nieuw thema met daarop aangepast de aankleding van de winkel en natuurlijk de kleding en accessoires. Helaas was ik niet eerder in staat om langs te gaan, maar deze week is dus het tweede thema ingegaan en dus een mooi moment om een kijkje te nemen!

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Laat nu het thema Hôtel du Paris perfect bij mij passen! Ik ben dol op Parijs, een stad die ik al behoorlijk vaak heb bezocht. Je ziet het thema terug in de hele aankleding van de winkel, van de etalage tot planken en de blokken. Het chique goud en marmer, maar ook in de kleine details binnen de collectie zoals Paris t-shirts en notebooks met Franse quotes.

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Eigenaresse Amanda (22 jaar) weet goed wat ze wilt. Voordat ze haar winkel begon, werkte ze al in winkels als Visual Merchendiser. “Alleen had ik hier niet altijd de volledige vrijheid, omdat ik me moest houden aan bepaalde richtlijnen. Ik kon er niet volledig mijn creativiteit in kwijt. Dus besloot ik voor mezelf te beginnen en met dit unieke concept voor Zeeland. Alle thema’s bedenk ik zelf en vul ik in. Ik ga op inkoop en doe alles volgens mijn eigen smaak”.

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

En smaak, dat heeft ze. Want ik kan letterlijk uren blijven rondsnuffelen in deze zaak. Elke keer zie ik weer nieuwe details. Qua accessoires is het niet alleen gericht op sieraden, je kunt ook leuke spulletjes voor in huis óf in de keuken vinden. Zo spotte ik toffe houten lepels en gouden theelepeltjes met palmbomen. Of wat dacht je van prachtige geurkaarsen en lekkere losse thee of Zeeuwse koffiebonen. Très chique, non?

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Qua prijsklasse is er ook wel voor ieder wat wils. Deze gekleurde potloden met quote kosten bijvoorbeeld maar €1,00, terwijl er ook tuniekjes hingen van boven de €100. En omdat er elke week nieuwe items in de winkel hangen, kun je zeker ook wekelijks terugkomen.

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Wat ik ook vooruitstrevend vind, is het kassasysteem. Je krijgt namelijk geen fysieke bon met je geshopte items, maar een heuse factuur in je mailbox! Zo wordt er veel papier bespaard en is de kans een stuk kleiner dat jij je bonnetje kwijtraakt.

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Het moge duidelijk zijn, ik ben fan van Bubbels. Dat was ik al op Instagram (waar heel actief op gepost wordt!), maar zeker ook in de fysieke zaak. Amanda weet goed wat ze wilt en ik ben ervan overtuigd dat dit een mooie aanwinst is voor Goes. Ze brengt iets unieks en door letterlijk continu te veranderen zal ze blijven verrassen. Ik beloof plechtig (minstens) elke maand even binnen te wippen om de nieuwe items en thema te bewonderen.

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Was jij al bekend met het fenomeen Theme Store? Wat vind je van Bubbels? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

homeofdaisies.nl, bubbels, theme store, goes, goes modestad, goesisgoes, thema, paris. parijs, hotel du paris, kleding, accessoires, home, interieur, winkel, shoppen, shopping, online, amanda, zeeuws, zeeland

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s