BENTLEY SLOOPT HET HELE HUIS! | Weekvlog #60

homeofdaisies.nl, weekvlog #60, vlog, vlogger, youtube, youtuber, hond, pup, puppy, bentley, labrador, bruine lab, spelen, slopen, huis, kapot, examen, eten, food, foodie, werk, werken, blog, blogger, bloglife, instagram, instafamous, koe, koeien, veste, veste verlicht, sushi, uit eten, hondjes

Het is me het weekje wel, vooral met Bentley. Hij heeft examen van de basiscursus, mag voor het eerst uit de bench als wij niet thuis zijn wat achteraf niet zo’n succes bleek… hij had namelijk het hele huis verbouwd! Daarnaast gaan Jochem en ik nog lekker uit eten, ontvang ik een tof perspakket via BlogInsiders en bezoeken we Veste Verlicht. 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s