SOURCE BALANCE MOISTURIZING SPA GEL SOKKEN | REVIEW

homeofdaisies.nl, source balance, moirsturizing spa gel sokken, socks, gel socks, hydraterend, verzachtend, droge huid, voeten, voet, poezelige voetjes, wasbaar, herbruikbaar, hypo-allergeen, wassen, crème, kruidvat, kopen, shoppen, testen, proberen, review, beautyblog, beautyblogger

Onlangs zag ik bij de Kruidvat iets liggen wat ik wel mee móest nemen. Ik was zo benieuwd wat het was én of het werkte. Het zijn Source Balance Moisturizing Spa Gel sokken. Oftewel: sokken die ervoor moeten zorgen dat je voeten weer helemaal zacht en verzorgd zijn en dat door alleen maar eventjes sokken te dragen. Ideaal lijkt me en zeker nu het seizoen van de blote voeten in slippertjes in aantocht is. Ik test ze voor je uit en vertel of ze het geld waard zijn!

Van nature heb ik zeer droge voeten. Hierdoor krijg ik snel kloofjes en voelen ze hard aan. Niet de poezelige voetjes die je wilt hebben dus. Nu zou je zeggen: dan moet je ze wat vaker en beter insmeren Dais, en ja, daar heb je gelijk in. Maar buitenom 2x daags een crème op mijn gezicht ben ik een enorm slechte smeerder. Ik denk er niet aan, vergeet het, vind het plakken, tijdrovend en irritant. Deze sokjes zouden in theorie dus een goed plan moeten zijn om van dit probleem af te komen.

homeofdaisies.nl, source balance, moirsturizing spa gel sokken, socks, gel socks, hydraterend, verzachtend, droge huid, voeten, voet, poezelige voetjes, wasbaar, herbruikbaar, hypo-allergeen, wassen, crème, kruidvat, kopen, shoppen, testen, proberen, review, beautyblog, beautyblogger

De Source Balance Moisturizing Spa Gel Sokken komen in een kartonnen verpakking met daarop een berg informatie. Zo staat er dat de gel sokken jojoba olie, olijfolie, vitamine E en aloë vera bevatten. Ze zijn hydraterend en verzachtend, voorkomen droge huid, zijn wasbaar en herbruikbaar en bevatten hypo-allergene gel.

homeofdaisies.nl, source balance, moirsturizing spa gel sokken, socks, gel socks, hydraterend, verzachtend, droge huid, voeten, voet, poezelige voetjes, wasbaar, herbruikbaar, hypo-allergeen, wassen, crème, kruidvat, kopen, shoppen, testen, proberen, review, beautyblog, beautyblogger

Eenmaal uit de verpakking zijn het twee sneaker sokjes van super zacht materiaal van buiten en een soort rubber vanbinnen. Ik ben echt héél benieuwd hoe dit gaat zijn…  Ze zijn koraalkleurig en dus helemaal geen straf om een half uurtje aan te trekken. Langer mag niet vertelt de verpakking!

homeofdaisies.nl, source balance, moirsturizing spa gel sokken, socks, gel socks, hydraterend, verzachtend, droge huid, voeten, voet, poezelige voetjes, wasbaar, herbruikbaar, hypo-allergeen, wassen, crème, kruidvat, kopen, shoppen, testen, proberen, review, beautyblog, beautyblogger

Het is de bedoeling dat je je voeten goed wast en droog maakt. Eventueel smeer je je favo crème op, trek je de sokken aan en wacht je. Ik test het de eerste keer zonder crème, want ik ben natuurlijk mega benieuwd of dit al verschil maakt. De verpakking zegt ook one sizze fits all, maar toch heb ik met de linkervoet toch wat moeite hem goed aan te krijgen (ik heb maat 40). Ik kan me niet voorstellen dat iemand met maat 42 of groter de voeten er volledig in krijgt…

homeofdaisies.nl, source balance, moirsturizing spa gel sokken, socks, gel socks, hydraterend, verzachtend, droge huid, voeten, voet, poezelige voetjes, wasbaar, herbruikbaar, hypo-allergeen, wassen, crème, kruidvat, kopen, shoppen, testen, proberen, review, beautyblog, beautyblogger

De rubberachtige binnenkant voelt eerst een beetje vreemd maar dat went wel. Lopen is alleen wel echt een probleem. Het voelt alsof je net héél veel crème hebt aangebracht en nu over de laminaatvloer van de bank naar de keuken probeert te schuifelen. Je hebt totaal geen grip en ik moet me dus aan de muren vasthouden om niet om te vallen. Beter dus pas aandoen op de plaats waar je de komende 30 minuten gaat vertoeven. En als je moet plassen kun je dat beter even ophouden.

homeofdaisies.nl, source balance, moirsturizing spa gel sokken, socks, gel socks, hydraterend, verzachtend, droge huid, voeten, voet, poezelige voetjes, wasbaar, herbruikbaar, hypo-allergeen, wassen, crème, kruidvat, kopen, shoppen, testen, proberen, review, beautyblog, beautyblogger

Maar ik moet zeggen, na dat half uurtje voelen mijn voeten zeker wel wat meer gehydrateerd. Wel vooral op de dunnere huid en wat minder op m’n hakken, tenen en bal van de voet. Dit kost ook wat meer tijd natuurlijk, dus ik zal het over een paar dagen nog eens testen. Dit keer smeer ik mijn voeten wel in met een heerlijke crème. Ik smeerde het lekker dik in, trok de sokjes aan en ging met een kopje thee Netflix kijken. Na een half uurtje deed ik de sokken uit en tot mijn verbazing was de crème helemaal ingetrokken en voelden ze echt heel zacht! Ik moet dit serieus in mijn routine gooien, want dit is super fijn.

homeofdaisies.nl, source balance, moirsturizing spa gel sokken, socks, gel socks, hydraterend, verzachtend, droge huid, voeten, voet, poezelige voetjes, wasbaar, herbruikbaar, hypo-allergeen, wassen, crème, kruidvat, kopen, shoppen, testen, proberen, review, beautyblog, beautyblogger

Al met al vind ik de Moisturizing Spa Gel Sokken best handig, maar toch vraag ik me af hoe vaak ik ze ga gebruiken. Ik moet er gewoon aan denken om het te doen of zorgen dat het in m’n TV avondjes ingepast wordt. En voor het geld is het best het proberen waard, want voor €5,99 is het niet erg duur. Ik ben benieuwd of dit een product is dat jij zou gebruiken? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s