HEEL VEEL BENTLEY SPAM | Weekvlog #59

homeofdaisies.nl, weekvlog #59, vlog, vlogger, youtube, youtuber, puppy spam, pup, labrador, bentley, auto, wandelen, lopen, bos, knuffelen, werk, werken, autorijden, zingen, karaoke, caraoke, eten, food, foodie

Deze week begin ik wat later met vloggen, want ik zit niet zo lekker in m’n vel en ben daardoor poepje chagrijnig. En omdat jullie daar vast niet op zitten te wachten, kan ik dat er dan maar beter uitlaten. De enige die me altijd beter doet voelen is Bentley, dus ik speel, kroel en wandel veel met hem. Veel puppy spam dus!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s