SLAAF VAN MIJN AGENDA | MIND

homeofdaisies.nl, stom, lijstje, gek, crazy, linda, daisy, niet leuk,

De laatste weken voel ik me een slaaf van mijn eigen agenda. En dat, lieve mensen, voelt echt niet fijn. Ik heb een never ending to do list en ik moet moet MOET van alles. Daardoor loop ik op mijn tenen, ren ik me rot en heb ik veel aan mijn hoofd waardoor ik minder goed slaap. Zucht. En het einde hiervan is nog even niet in zicht.

Zoals ik even geleden al meldde, ga ik stoppen bij mijn huidige werkgever (lees ook: Choose Happiness – Mijn keus is gemaakt). Inmiddels is de einddatum ook bekend: 11 mei is mijn laatste dag. Nog een maandje dus en dan ben ik klaar. Alleen heb ik nog een berg werk te verzetten voordien. Eén van de projecten waarvoor ik verantwoordelijk ben is het jaarverslag en die loopt niet helemaal volgens schema. Maar dat is wél iets dat af moet zijn voor mijn vertrek.

Daarnaast ben ik natuurlijk al een beetje begonnen bij The Juice Bar. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en het gaat super goed. De sfeer is heel open en relaxt, de klanten zijn super aardig en het is tof om te zien dat mijn kleine inspanningen op social media gebied al resultaat brengen. Een paar weken terug waren het vriendinnendagen in Goes, waardoor ik maarliefst 3 extra dagen heb gewerkt, náást mijn andere baan (waar ik 3 vaste dagen werk), én m’n blogs én m’n persoonlijke leven. Dat is een beetje veel..

Normaal werk ik 1,5 dag in de bar. Dat is fijn, want daardoor heb ik dinsdag en zondag de hele dag voor mezelf. Op dinsdagavond en zaterdagmorgen heb ik dan nog puppycurus (gelukkig is dat bijna klaar!). Dat klinkt heel fijn, maar ik merk toch dat ik tijd tekort kom. Het lukt me niet om alleen op dinsdag alle items voor mijn blogs te produceren. Daarnaast is Jochem die dag ook thuis, dus proberen we ook wat quality time te hebben óf wat in huis te doen. Gevolg: ik zit regelmatig voor of na m’n werk nog te werken aan mijn blogs.

Het vervelende is dat het me gewoon even niet lukt om het anders in te delen. Ik ben ook regelmatig doodmoe omdat m’n hoofd overloopt van dingen die ik nog moet. En ja, tuurlijk zitten daar ook leuke blog ideeën bij! Alleen heb ik soms geen ruimte in m’n agenda om die daadwerkelijk uit te voeren. Zondag probeer ik nu echt leeg te houden van ‘moetjes’ en vooral weer wat energie op te doen, te ontspannen en genieten van de leuke dingen in het leven.

Ik doe mijn best, maar ik wil wel nog toevoegen dat het zo kan zijn dat er de komende weken wat minder blogs online komen of dat ik eens een zondag video skip. Want bloggen is leuk en moet geen ‘moetje’ zijn (kijk schat, ik kan het wel! 😉 ) Ik heb nog genoeg leuke producten liggen die ik wil reviewen etc, maar dat wil ik wel gedegen doen en niet zomaar wat woorden bij elkaar rapen, een foto erbij knallen en klaar. Ik wil de kwaliteit waarborgen, en dat lukt niet als ik het even snel snel doe. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Heel herkenbaar wat je schrijft! Ik heb dat gelukkig een beetje kunnen loslaten en als er écht geen tijd voor is (wat vaak voorkomt omdat ik 5 à 6 volle dagen werk), dan komt er ook geen blog online. Balen, ja, maar wat je zegt: het moet geen “moetje” zijn. Hopelijk kun je dat een beetje loslaten en wat rust vinden! Liefs X

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks voor je reactie! Maar jij blogt niet op vaste dagen/tijden/momenten toch? Ik ben zo’n muts die dat wel doet, omdat ik denk dat lezers dat fijn vinden. En het is voor mezelf ook een stok achter de deur om wat te produceren (ik voer niks uit als er geen deadlines zijn). Maar ik heb het deze week toch weer voor elkaar gekregen hoor hahaha net nog blogje voor vandaag gemaakt en dan dit weekend proberen vooruit te werken voor komende week… xo Daisy

   Liked by 1 persoon

   1. Nee, precies! Daar heb je wel een punt. Een keuze die ik bewust gemaakt heb, precies om al deze redenen. Het is voor mij een passie en een hobby en ik wil niet dat het iets “shit er MOET nog een blog af vóór vier uur”. Ik snap niet hoe je dat draaiende houdt haha, knap hoor! 🙂 X

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s