URBAN BALLERINA | #OOTD

homeofdaisies.nl, urban, ballarina, tutu, rok, skirt, mode, fashion, trend, trendy, zomer, lente, H&M, denim, jeans, blouse, Pull&Bear, Primark, sneakers, witte sneakers, blote benen, rotterdam, draaimolen, reuzenrad, ferris wheel, blaak,

Je hebt geen idee hoe lang ik op zoek ben geweest naar de ideale ballerina rok. Al een jaar geleden kwamen ze terug in het modebeeld maar steeds vond ik maar niet precies wat ik zocht. Of ze maakte me dik, kort, of het lukt me niet goed een combinatie te maken. Maar vorige week in Rotterdam liep ik tegen de perfecte outfit aan en het zonnetje smeekte gewoon om direct foto’s te maken. En wat is er nu toffer dan in en rond dat gigantische reuzenrad op Blaak?

homeofdaisies.nl, urban, ballarina, tutu, rok, skirt, mode, fashion, trend, trendy, zomer, lente, H&M, denim, jeans, blouse, Pull&Bear, Primark, sneakers, witte sneakers, blote benen, rotterdam, draaimolen, reuzenrad, ferris wheel, blaak,

homeofdaisies.nl, urban, ballarina, tutu, rok, skirt, mode, fashion, trend, trendy, zomer, lente, H&M, denim, jeans, blouse, Pull&Bear, Primark, sneakers, witte sneakers, blote benen, rotterdam, draaimolen, reuzenrad, ferris wheel, blaak,

homeofdaisies.nl, urban, ballarina, tutu, rok, skirt, mode, fashion, trend, trendy, zomer, lente, H&M, denim, jeans, blouse, Pull&Bear, Primark, sneakers, witte sneakers, blote benen, rotterdam, draaimolen, reuzenrad, ferris wheel, blaak,

Rok: H&M (ss, 2017)
Top: H&M (ss,2017)
Denim blouse: Pull&Bear (heren ss, 2017)
Sneakers: Primark  (oud)
Lipstick: NYX Soft matte lip cream Addis Ababa
Zonnebril: Love Moschino

homeofdaisies.nl, urban, ballarina, tutu, rok, skirt, mode, fashion, trend, trendy, zomer, lente, H&M, denim, jeans, blouse, Pull&Bear, Primark, sneakers, witte sneakers, blote benen, rotterdam, draaimolen, reuzenrad, ferris wheel, blaak,

homeofdaisies.nl, urban, ballarina, tutu, rok, skirt, mode, fashion, trend, trendy, zomer, lente, H&M, denim, jeans, blouse, Pull&Bear, Primark, sneakers, witte sneakers, blote benen, rotterdam, draaimolen, reuzenrad, ferris wheel, blaak,

Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. diyaata schreef:

  Heel mooi! Maar waar is die gave rok van? Of kijk ik er nu overheen? X

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Haha ja daar heb je overheen gelezen want staat er gewoon in 😂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s