ROKJESDAG, PUPPYLOVE & SHOPPEN | Weekvlog #57

homeofdaisies.nl, weekvlog 57, vlog, vlogger, youtube, youtuber, rokjesdag, lente, zon, zonnig, terras, werk, werken, job, kantoor, juicebar, the juice bar , Goes, kattencafé, kat&schotel, hond, pup, puppy, bentley, labrador, puppycursus, babyshower, food, foodie, winkelen, shoppen, rotterdam, city, citytrip, city tip, reuzenrad, ferris wheel

Wat een leuke week was dit! Ik ben nog steeds onwijs druk met werken en bloggen, maar natuurlijk maak ik ook tijd voor de fijne dingen in het leven. Ik geniet van ‘rokjesdag’, ga lekker op een zonnig terras zitten met een magazine en eind van de week heerlijk shoppen in Rotterdam. Tussendoor heb ik nog puppycursus en maak ik hapjes voor de babyshower. 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. diyaata schreef:

    Je video maakte me blij!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s