NYX LIP LINGERIE TEDDY | REVIEW + LOOK

homeofdaisies.nl, nyx, lip lingerie, teddy, 10, liquid lipstick, douglas, lippenstift, review, test, testen, lippen, bruin, brown, lips, lippen, shoppen, winkelen, online, beauty, bblog, beautyblog, blogger

Al tijden stond hij op m’n lijstje, de NYX Lip Lingerie in de kleur Teddy. Menig beauty blogger noemt deze als favoriet en aangezien ik ook vrij regelmatig grijp naar de NYX Soft Matte Lip Cream wilde ik deze aan mijn collectie toevoegen. Teddy is een grauw bruine, matte kleur. Ik ben erg benieuwd hoe hij me zal staan (de foto’s zijn in elk geval HARTJES!) en of hij net zo goed houd als de lip cream.

De Lip Lingerie is een beduidend grotere verpakking dan de Matte Lip Cream die ik al kende. Meer formaatje lipgloss. De flacon is doorzichtig, zodat je direct kunt zien hoe de kleur is. Het flesje voelt redelijk zwaar aan, wat voor mij goede kwaliteit betekent.  Ik ben direct enthousiast, dit gaat één van mijn favorieten worden! De letters zijn in zwart op het flesje gedrukt, met groot het logo en in sierlijke letters Lingerie.

homeofdaisies.nl, nyx, lip lingerie, teddy, 10, liquid lipstick, douglas, lippenstift, review, test, testen, lippen, bruin, brown, lips, lippen, shoppen, winkelen, online, beauty, bblog, beautyblog, blogger

Als ik de dop eraf draai, merk ik dat er veel druk op staat. Het kwastje schiet gewoon bijna de fles uit haha! Ik kan nog niet echt ontdekken hoe het sponsje is, want er komt aardig wat product mee. Even goed afvegen voor gebruik dus. En ik ga zeker moeten wennen aan het lange ‘stokje’, want ik heb in geen 15 jaar meer lipgloss gebruikt.

homeofdaisies.nl, nyx, lip lingerie, teddy, 10, liquid lipstick, douglas, lippenstift, review, test, testen, lippen, bruin, brown, lips, lippen, shoppen, winkelen, online, beauty, bblog, beautyblog, blogger

Oké, laat ik de tijd niet langer rekken. SWATCHES!

homeofdaisies.nl, nyx, lip lingerie, teddy, 10, liquid lipstick, douglas, lippenstift, review, test, testen, lippen, bruin, brown, lips, lippen, shoppen, winkelen, online, beauty, bblog, beautyblog, blogger

Ik had dus echt even moeite met de lengte van de kwast haha, flink wennen om daar een mooi hartje van te maken. Zoals je ziet was het in eerste instantie niet helemaal consistent, maar met een tweede laagje werkte ik dat goed weg. Hij droogt mooi mat op en heeft inderdaad een wat grauwe, bruine kleur. Ik vind het wel héél tof!

Maar dan is natuurlijk de vraag: hoe staat hij me? Tijd dus om NYX Teddy op mijn lippen te smeren!

homeofdaisies.nl, nyx, lip lingerie, teddy, 10, liquid lipstick, douglas, lippenstift, review, test, testen, lippen, bruin, brown, lips, lippen, shoppen, winkelen, online, beauty, bblog, beautyblog, blogger

homeofdaisies.nl, nyx, lip lingerie, teddy, 10, liquid lipstick, douglas, lippenstift, review, test, testen, lippen, bruin, brown, lips, lippen, shoppen, winkelen, online, beauty, bblog, beautyblog, blogger

Ook dit is even precisie werk, want ik heb natuurlijk niet zulke volle lippen en ik wil het wel graag binnen de lijntjes doen 😉 Direct na aanbrengen even de uitschieters weghalen en goed laten drogen. Alhoewel dat drogen razendsnel gaat, fijn! Hij droogt goed mat op, daar houd ik van. Dat doet mijn verwachting voor de houdbaarheid ook hoog spannen.

homeofdaisies.nl, nyx, lip lingerie, teddy, 10, liquid lipstick, douglas, lippenstift, review, test, testen, lippen, bruin, brown, lips, lippen, shoppen, winkelen, online, beauty, bblog, beautyblog, blogger

Eerst even wat eten voor ik de deur uitga. Nadien voorzichtig de kruimels van mijn lippen vegen. Ik kan het niet laten om hem toch nog even bij te werken voor ik naar kantoor ga. Tijdens mijn eerste kopje thee bemerk ik wel dat ik wat stain achterlaat op mijn kopje. Na de tweede bak kijk ik in het toilet de status. Niks te zien, hij zit er nog top op! Overigens zag het er na de lunch wel een beetje uit als of ik een broodje Nutella had gegeten zonder m’n mond te poetsen, dus toen was het wel tijd voor een goede bijwerksessie. Maar daarna heeft hij de rest van de middag weer goed doorstaan. De houdbaarheid is dus meer dan prima en ik kreeg veel complimentjes over de kleur.

De NYX Lip Lingerie in de kleur Teddy is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en kost €8,35 voor 4ml.

Wat vind jij van de NYX Lip Lingerie in de kleur Teddy? Zou jij hem zelf ook kopen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ik heb vorige week staan twijfelen over dit kleurtje bij de DM in Duitsland. Staat je erg mooi!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks ben er erg blij mee! 😃

   Like

 2. Donnadr schreef:

  Ik heb in Duitsland een lip lingerie gekocht, maar ik ben er helaas niet tevreden mee… Ruikt en smaakt die van jou ook zo chemisch? 😦

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Nee dat lijkt me niet de bedoeling! Wat vervelend zeg, niet handig om even mee terug te gaan zeker? Mijne gewoon bij Douglas in Nederland besteld

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s