MET Z’N ALLEN OP DAISY | Weekvlog #56

homeofdaisies.nl, weekvlog #56, vlog, vlogger, yoytube, youtuber, met z'n allen op daisy, bentley, bailey, kat, hond, cat, dog, terras, zon, hugo, drankje, lente, zomer, vriendinnendag, goes, zeeland, life, bloglife, vloglife, zeeuws meisje, dutch girl, sproetjes, freckles, ginger, labrador, auto, zingen, karaoke, caraoke, werk, werken, work,

Dit is wel echt een crazy week met 6 dagen werken en veel afspraken. Gelukkig maakt de vele zonuren veel goed. Uiteraard zijn er ook de rustpuntjes in de vorm van wandelen, Bentley, zingen in de auto en lekker eten en drinken. The good life!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s