MIDNIGHT PURPLE & PINK | #LOTD

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

Van kleurtjes word ik altijd erg blij, dus vandaag mocht ik weer even los gaan qua ooglook. Veel inspiratie voor make-up haal ik van Pinterest, waar ik diverse borden bijhoud. Laatst zag ik een prachtige ooglook, met een beetje middernacht thema in mijn favo kleuren paars en roze. Tijd om hier mijn eigen draai aan te geven met het Revolution Salvation Palette in Unicorns Unite

Vooraf breng ik concealer, eyeshadow base en poeder aan en shape ik mijn wenkbrauwen zoals ik gewend ben. Normaal vervolg ik dan met kleur aan te brengen in de crease, maar vandaag begin ik met mijn binnenste ooghoeken. Die voorzie ik van een glanzende, roze tint (Unicorn). Deze roze blend ik door met een zachtroze kleur (Grace) over mijn hele bewegend ooglid.

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

Met een donkerpaarse tint  (Believe) breng ik meer definitie aan in de outter-V en de crease. Dit blend ik zachtjes uit naar boven.

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

Voor nog meer diepte breng ik ook een donkerblauwe kleur (Spiral) aan over de donkerpaarse tint. Dit geeft echt dat middernacht gevoel. De randjes blend ik zachtjes uit met een matroze kleur (Special). Ik highlight mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken met een offwhite kleur (Pure).

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

Onder mijn onderste wimpers  breng ik wederom de matroze kleur (Special) aan. In de buitenste en binnenste hoeken geef ik die meer definitie met de blauwe tint (Spiral).

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

Met een dieppaarse liquid eyeliner (Kiko Milano) geef ik mijn wimpers extra lengte. Ik laat deze in een kleine wing uitlopen. Mijn wimpers maak ik vol met een waterproof volume mascara.

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

Omdat mijn ogen nu echt de aandacht trekken, breng ik zachtjes wat highlighter aan op mijn jukbeen en geef ik ietwat definitie met een matte bronzer. Mijn lippen houd ik naturel. Je kunt ook kiezen voor een nude lipstick.

 

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

homeofdaisies.nl, midight purple pink, ooglook, eyelook, makeup, make-up, #lotd, look of the day, ogen, eyes, turotial, photo tutorial, step by step, stap voor stap, uitleg, makeuppen, donker, ogen, kleur, middernacht, ooglook, unicorns unite, revolution, palet, oogschaduw, palette, pallet

Wat vind je van deze look? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. esteejanssens schreef:

    Prachtig! Staat je heel goed x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s