DIY SOAP SUGAR FOR MY HONEY BODY SCRUB | REVIEW

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Afgelopen week kreeg ik – naast mijn #echtepostiscool pakketje – ook nog een cadeautje van één van de sponsors. Op de doos had ik al gezien dat het van het bedrijf DIY Soap was. Ik was natuurlijk razend benieuwd wat erin zat, want stiekem had ik hun website al even bekeken. Bij het uitpakken bleek het de ‘Sugar for my honey’ body scrub te zijn. Vandaag review ik dit product uitgebreid.

Het product komt super goed verpakt bij je thuis aan. Het kon werkelijk geen kant op en ik denk zelfs dat als de postbodes er een potje voetbal mee spelen het pakket heelhuids bij je aankomt. Eenmaal uitgepakt kwam er een toffe, behoorlijk van formaat zijnde, weckpot tevoorschijn.

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Op de voorkant zit een sticker met het logo van het bedrijf, de naam van het product en de omschrijving van de scrub. Het is dus een suikerscrub, met amandelolie en sinaasappel olie. Aan de deksel zit een mooi kaartje met op de voorkant het logo en binnenin staan alle ingrediënten vermeld én hoe je het moet klaarmaken.

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Ik zou het bijna naar de keuken meenemen om iets mee te bakken haha! Je zou er bijna van watertanden. Anyway, tijd dus om het potje open te maken en alle ingrediënten te mengen tot een échte scrub. Ik haal er als eerst een klein flesje met de etherische olie uit, in de sinaasappel geur. Die ligt bovenop het kuipje met amandelolie.

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Op de omschrijving kon ik al lezen dat het kuipje is gemaakt van maisplastic en dus 100% composeerbaar is. Dat vind het milieu ook heel fijn! Voorzichtig doe ik de beide olies in de pot.

Even goed roeren…

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Wow, dit ziet er overheerlijk uit. Ik zou bijna de lepel waarmee ik alles door elkaar roerde aflikken haha! Ik vind de substantie wel ietwat aan de dunne kant, ik hoop niet dat straks mijn hele badkamer onder de suiker zit. Tijd om onder de douche te gaan!

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Ik heb de pot nu ongeveer een dag laten staan voordat ik hem ga gebruiken en vind de geur precies goed. Niet te sterk en overheersend, maar ruik hem zeker wel. De weckpot zet ik op m’n doucherekje en besluit 1 been te scrubben zodat ik goed het verschil kan merken. Ondanks dat ik hem in het potje wat dun vind, lukt het me wel prima om hem te gebruiken. Hij smeert goed uit en heb niet heel veel nodig om mijn bovenbeen goed te scrubben. Al direct voel ik hoe verzorgd het aanvoelt door de olie.

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Na het douchen droog ik me af. Ik voel wel dat er olie op mijn huid zit, maar ik smeer het niet uit gelukkig. Het is meteen goed ingetrokken. Ook de volgende dag merk ik het verschil tussen beide benen. Wat voelt mijn huid zacht en verzorgd! (ik ben namelijk nogal een slechte smeerder, dus vooral mijn benen zijn vaak erg droog en ruw in de winter). Super tevreden dus!

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

De Sugar for my Honey scrub van DIY Soap is ongeveer 6 maanden houdbaar in de afgesloten pot. Handig om even de datum van ‘klaarmaken’ op de pot te zetten zodat je dat goed onthoud. De weckpot is in principe luchtdicht, maar met het gebruik komt er natuurlijk weer lucht in en misschien wel wat douchewater. Goed opletten dus.

Ik vind het concept van DIY Soap wel erg leuk, want je maakt natuurlijk alles letterlijk super vers én zelf. Zij zorgen ervoor dat jij de ingrediënten alvast bij elkaar hebt en dan is het een kwestie van zelf in elkaar ‘prakken’. Een leuke bezigheid, die niet veel tijd kost, wel plezier oplevert (ik houd van kliederen!) en daarna heb je een fijn product waar je je eigen bijdrage aan hebt geleverd. Top!

homeofdaisies.nl, DIY Soap, sugar for my honey scrub, sugar scrub, diy scrub, ingredienten, weckpot, zelf maken, zelfgemaakt, soap, zeep, douche, douchen, review, echtepostiscool, sponsor, bblog, beautyblog, blogger, beautyblogger, proberen, test, testen, natuurlijk, olie, huidolie, amandelolie, etherische olie, sinaasappel, suiker, badkamer, verzorging, huidverzorging

Honey for my sugar scrub van DIY Soap bevat ongeveer 225 gram en kost €14,90

Was jij al bekend met de producten van DIY Soap? Zou je het aanschaffen? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s