UNBOXING #ECHTEPOSTISCOOL 4.0 | VIDEO

homeofdaisies.nl, echtepostiscool, echte post is cool, unboxing, video, vlog, blog, uitpakken, cadeau, doos, dozen, creatief, schilderen, cadeautjes, kado, sostrene grene, home, kaars, servet, homedeco, kaart, kaartje, notebook, notitieboek, boekje, schrijven, tekenen, creatie, unbox, video, youtube, youtuber, DIYsoap, DIY Soap, ginger, dutch girl, daisy, daisies, madeliefje

Na lang wachten is het eindelijk zover: ik mag het pakketje van #echtepostiscool uitpakken! De dames Northflix en Monsieur Mango zorgden er ook deze editie weer voor dat iedereen een leuk lootje kreeg om voor te shoppen. In deze video pak ik de doos uit die ik heb ontvangen van degene die mijn lootje had én die een sponsor mij heeft toegestuurd. Ik ben onwijs benieuwd wat erin zit én wie ik straks kan bedanken! 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Tamara TS schreef:

  Toffe cadeautjes heb je gekregen! Vooral het glazen hangertje met tekst is heel lief! Ik hoop dat er snel weer een nieuwe editie komt!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hoop het ook, vond het zo tof om mee te doen (en mijn cadeaus allemaal ♡♡♡)

   Liked by 1 persoon

 2. Simone schreef:

  Wat heb je leuke spulletjes gekregen zeg! Hier in Brabant (bij Tilburg) hebben ze ook geen Sostrene Grene helaas. Ik wil er ook een! 😛

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hoorde dat Rotterdam dichtstbijzijnde is voor mij. Weet niet of dat of Utrecht dichterbij is voor je? Goede reden om weer es te shoppen haha

   Like

 3. zosaar schreef:

  Ik heb helaas ook geen Sostrene Grene in de buurt. Ik ben in Rotterdam geweest en die winkel daar is wel echt een aanrader.
  Ik vond het echt leuk om een pakket voor je te maken.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Goede reden om weer eens naar Rotterdam te gaan! En flying Tiger is ook ♡♡♡ Al te lang niet in Rotterdam geweest blijkt haha toen ik er studeerde kwam ik ongeveer wekelijks in de stad 😅

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s