PEACH PASSION | #LOTD

homeofdaisies.bl, peach passion, ooglook, look, lotd, motd, fotd, eyelook, tutorial, make-up, makeup, step-by-step, stap-voor-stap, lente, spring, perzik, kleur, kleuren, lentekleuren, zomerkleuren, vrolijk, bruine ogen, groene ogen, blauwe ogen, warmte, warme kleuren

Lente, het is lente! Je hebt geen idee hoe gelukkig ik word van die zon, de vitamine D die ik opdoe en alle nieuwe sproetjes die ik kweek. Zo fijn! Daar hoort natuurlijk ook een frisse look bij. Weg met de donkere kleuren op je gezicht, het is tijd voor licht, lucht en glans. Daar doet deze peach passion zeker eer aan.

Omdat ik voor licht en lucht ga, doe ik niks aan mijn huid. Lekker zijn sproetige zelf laten zijn. Mijn huid ziet er momenteel erg gezond uit, dus die heeft even niks nodig. Draag je zelf wel foundation? Gebruik dan een licht dekkende variant en zorg voor een dewy finish. Ik doe vooraf al mijn concealer, eyeshadow base en wenkbrauwen zoals ik gewend ben.

Ik vond in mijn stash nog een palletje van MAX&MORE ‘Green Eyes’ met veel oranje/gele tinten, waaronder een prachtige, matte perzik kleur. Deze breng ik aan in de archadeboog en blend ik rustig wat meer naar boven. Dit wordt mijn transitiekleur.

homeofdaisies.bl, peach passion, ooglook, look, lotd, motd, fotd, eyelook, tutorial, make-up, makeup, step-by-step, stap-voor-stap, lente, spring, perzik, kleur, kleuren, lentekleuren, zomerkleuren, vrolijk, bruine ogen, groene ogen, blauwe ogen, warmte, warme kleuren

De archadeboog en outer-V zet ik nog wat donkerder aan voor meer definitie met de kleur ‘sweet’ uit het Salted Caramel pallet van I Heart Makeup. Dit is een meer roestbruine kleur.

homeofdaisies.bl, peach passion, ooglook, look, lotd, motd, fotd, eyelook, tutorial, make-up, makeup, step-by-step, stap-voor-stap, lente, spring, perzik, kleur, kleuren, lentekleuren, zomerkleuren, vrolijk, bruine ogen, groene ogen, blauwe ogen, warmte, warme kleuren

Uit het Salvation Palette van Revolution breng ik ‘Grace’ aan op het bewegend ooglid. Dit is een glanzende, peachy-pink kleur.

homeofdaisies.bl, peach passion, ooglook, look, lotd, motd, fotd, eyelook, tutorial, make-up, makeup, step-by-step, stap-voor-stap, lente, spring, perzik, kleur, kleuren, lentekleuren, zomerkleuren, vrolijk, bruine ogen, groene ogen, blauwe ogen, warmte, warme kleuren

Onder mijn onderste wimpers breng ik in zijn geheel, met een plat kwastje, de matte perzik kleur aan uit het MAX&MORE pallet. Op de buitenste 1/3 ‘Sweet’.

homeofdaisies.bl, peach passion, ooglook, look, lotd, motd, fotd, eyelook, tutorial, make-up, makeup, step-by-step, stap-voor-stap, lente, spring, perzik, kleur, kleuren, lentekleuren, zomerkleuren, vrolijk, bruine ogen, groene ogen, blauwe ogen, warmte, warme kleuren

Omdat ik nog niet helemaal voldoende glans vind zitten op mijn bewegend ooglid, breng ik nog een klein beetje ‘Cake’  (goud) aan uit het Salted Caramel pallet, in het midden van het bewegend ooglid. Mijn binnenste ooghoeken en wenkbrauwbot high light ik met ‘Pure’ uit het Salvation Palette. Voor een mooiere oogopslag, breng ik nog een medium dikke eyeliner aan en maak ik mijn wimpers volumineus.

homeofdaisies.bl, peach passion, ooglook, look, lotd, motd, fotd, eyelook, tutorial, make-up, makeup, step-by-step, stap-voor-stap, lente, spring, perzik, kleur, kleuren, lentekleuren, zomerkleuren, vrolijk, bruine ogen, groene ogen, blauwe ogen, warmte, warme kleuren

Je kunt nog kiezen voor wat extra highlighter boven je jukbeen en wat perzik- of koraalkleurige lipstick of lipgloss en dan is je look alweer af. Geniet van het zonnetje!

Deze look is ook prachtig als je groene of blauwe ogen hebt en goed staat met warme tinten. xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

 

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Mooie en vooral frisse look! Helemaal lenteproof!

  Liked by 1 persoon

 2. aileenjessicaout schreef:

  Mooi hoor! Ik ben dol op de perzikkleurige oogschaduws. Jammer dat je geen foto hebt geplaatst van je hele gezicht. Ben benieuwd hoe het staat.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks! Probleem is dat m’n oude camera gaar is en vaak slechte foto’s maakt (vind deze ook echt niet top) en ik de nieuwe camera nog niet onder de knie heb. Dus had geen goede full face foto 🙈

   Like

 3. esteejanssens schreef:

  De kleuren staan je prachtig!

  Liked by 1 persoon

 4. Ik gebruik ook altijd eyeliner! Mooi is dat.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s