UITWASBARE MAKE-UP REMOVER DOEK ACTION | REVIEW

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Men is zich de laatste tijd steeds bewuster van de hoeveelheid afval die we dagelijks produceren. Ik weet niet hoe jouw prullenbak in de badkamer eruit ziet, maar de mijne is toch grotendeels gevuld met wattenschijfjes. ’s Morgens gebruik ik er 1 op mijn gezicht mee te reinigen en ’s avonds gebruik ik er zelfs 2 om mijn huid te ontdoen van make-up. Dat kan beter én milieuvriendelijker! Ik kocht daarom een budgetproof make-up doekje bij Action die je kunt uitwassen.

Er zijn op de markt van steeds meer merken uitwasbare make-up remover doekjes te verkrijgen. De prijzen lopen hierin sterk uiteen. Zoals je weet ben ik fan van low budget producten, zeker als het gaat om iets nieuws wil ik er niet meteen een berg geld tegenaan gooien. Low budget was deze in elk geval zeker, want met €0,89 kan ik daar geen buil aan vallen.

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Het roze doekje zit in een ronde, plastic koker. De voorkant geeft niet zo gek veel informatie, buitenom dat het zegt waar het doekje voor dient en dat het uitwasbaar is. Meer informatie vind je wanneer je de verpakking opent. Het papiertje zit er namelijk los in en vertelt je precies (in een hoop verschillende talen én plaatjes) hoe je het product moet gebruiken.

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Van te voren wel even uitwassen!

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Het doekje zelf voelt eigenlijk een beetje als het microvezel doekje waar ik ook m’n huis mee afstof. Het grote verschil zit hem wel in het formaat en de vorm. Hij is namelijk een stuk groter, aan de randen afgerond en aan de achterkant een soort vakjes waar je je vingers in kunt steken. Ik weet alleen nog niet of ik dat wel handig vind…

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Tijd om te testen zou ik zeggen, want ik ben razend benieuwd. Eerlijk gezegd heb ik zomaar het idee dat het niet gaat werken. Zoals op de verpakking staat heb ik hem eerst gewassen (zonder wasverzachter overigens want dat is niet goed voor de werking) en daarna vochtig gemaakt. Ik vind wel dat hij eerst bijna vochtafdrijvend is in plaats van dat hij water opneemt. De doek maak ik overigens nat met lauwwarm water.

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Dan het moment van de waarheid. Zou hij echt werken? Ik begin met mijn wenkbrauwen. Oké die zijn er redelijk snel af, zonder al teveel moeite. Dan m’n ogen. Ik heb uiteraard geen waterproof make-up gebruikt voor deze test.

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Oh dat gaat ook niet slecht. Het is wel even iets beter boenen, maar dan is opzich ook wanneer ik het met reinigingsmelk of miscillair water. Op mijn lippen zit een goed houdende lipstick van HEMA. Ik verwacht hier echt het betere boenwerk nodig te hebben.

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Ook dit gaat best prima, op hier en daar een smudge vlek na. Wow, dit werkt echt als een tierelier! Binnen een paar tellen heb ik mijn hele gezicht schoon zonder al te veel moeite.

Ik ben echt positief verrast door dit product. Dat had ik echt niet verwacht! Het enige nadeel is dat je hem dus wel na elk gebruik moet wassen. Alhoewel ik nu maar 1 kant heb gebruikt dus in theorie zou ik morgen de andere kant kunnen doen. In plaats van een berg watjes in je prullenbak heb je dan een paar extra doekjes op voorraad nodig mocht je niet elke dag een was draaien (net als ik).

homeofdaisies.nl, uitwasbare make-up remover doek, action, low budget, make-up, remover, reiniging, verzorging, goedkoop, test, testen, proberen, review, beautyblog, bblog, beautyblogger, gezicht, gezichtreinigen, wassen, uitwasbaar, wasmachine, milieu, besparen,

Als jij niet standaard waterproof make-up draagt zou ik dit product zeker aanraden. Voor de prijs hoef je het niet te laten en kun je het zekers eens voor jezelf uitproberen. Wel even goed zoeken want ik hoor dat ze niet in elke winkel even goed vindbaar zijn!

Was jij al bekend met de wasbare make-up doekjes? Wat vind je van het resultaat? Zou je het zelf gebruiken? Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s