ESSIE SOUTHERN GRAZIA | REVIEW

homeofdaisies.nl, essie, southern grazia, nagellak, nail polish, limited edition, bruin, rood, donker, chique, nagels, nails, kwaliteit, review, proberen, testen, uitproberen, etos

Ook al ‘vergeet’ ik het de laatste tijd nog al eens, ik ben dol op mooie nagellakjes. Zeker nu mijn nagels weer wat sterker en dus langer zijn vind ik het prachtig en verzorgd staan. Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin een flesje Essie in de kleur Southern Grazia. Die ga ik vandaag voor je reviewen.

Essie staat bekend om zijn lange houdbaarheid. Dat laatste is voor mij zeker belangrijk, want omdat ik van nature niet zulke sterke nagels heb, chipt het bij mij vaak al na een uur. Dat is zonde, want dat ziet er direct een stuk minder verzorgd uit. Dat is ook de reden dat ik de laatste maanden amper mijn nagels heb gedaan, want dan haal ik het een dag later er alweer af.

homeofdaisies.nl, essie, southern grazia, nagellak, nail polish, limited edition, bruin, rood, donker, chique, nagels, nails, kwaliteit, review, proberen, testen, uitproberen, etos

De kleur Southern Grazia vind ik moeilijk te omschrijven, maar dat is dan ook precies wat het zo interessant maakt. Het ziet er namelijk in ieder licht weer een beetje anders uit. In de fles zou ik het omschrijven als een bruin/rode tint. Op mijn nagels ziet het er soms bijna zwart uit, met wel de warmbruine ondertoon. En soms doet het me denken aan aubergine. Ja, zeker een unieke kleur! Wat ik ook tof vind aan de Essie Southern Grazia, is dat het niet glanzend óf mat opdroogt. Het is een beetje in between. Ook dat geeft het net weer even een ander gevoel dan de meeste lakjes.

homeofdaisies.nl, essie, southern grazia, nagellak, nail polish, limited edition, bruin, rood, donker, chique, nagels, nails, kwaliteit, review, proberen, testen, uitproberen, etos

Op mijn nagels kies ik vaak voor een felle kleur, vandaar dat dit in eerste instantie niet een tint zou zijn die ik zelf had gekozen. Maar nu ik hem een aantal keer heb geprobeerd vind ik het juist wel héél chique staan. Het is een kleur die bij veel outfits past en zeker nu nog erg warm aanvoelt: perfect voor het najaar (ondanks dat ik hunker naar de lente blijven die tinten mijn favoriet!)

homeofdaisies.nl, essie, southern grazia, nagellak, nail polish, limited edition, bruin, rood, donker, chique, nagels, nails, kwaliteit, review, proberen, testen, uitproberen, etos

Nu lees ik bij de meeste Essie gebruikers dat de lak toch zeker een dag of 5 perfect blijft zitten. Dat is bij mij niet, maar ik weet écht dat dat niet ligt aan de kwaliteit van de lak maar aan de staat van mijn nagels. Die zijn nu eenmaal vaak niet mooi egaal, bovenste nagellagen gaan snel los zitten en dus chipt de nagellak dan ook. Maar ik zie zeker verschil met andere – goedkopere – nagellak. Deze blijft vaak zo’n 48uur perfect zitten. Daar ben ik dus heel blij mee!

Het borsteltje is trouwens plat en redelijk breed, waardoor je heel makkelijk en snel je nagel kunt lakken, zonder dat je buiten de ‘lijntjes’ kleurt. Ik ben namelijk écht geen ster in het lakken van mijn nagels en met dit kwastje zit het vrijwel perfect. Top!

homeofdaisies.nl, essie, southern grazia, nagellak, nail polish, limited edition, bruin, rood, donker, chique, nagels, nails, kwaliteit, review, proberen, testen, uitproberen, etos

Essie Southern Grazia bevat 13,5ml, komt uit de Gift Edition en ik weet dus niet of die nog steeds verkrijgbaar is. xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Erg mooie kleur! Sinds kort heb ik ook de lakjes van Essie ontdekt. OPI blijft mijn favoriet

    Liked by 1 persoon

  2. sabrina schreef:

    Prachtig! Ik heb eens Tarte deco gewonnen en die is echt favoriet!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s