STOM! | Mind

homeofdaisies.nl, stom, lijstje, gek, crazy, linda, daisy, niet leuk,

Nu lees ik zelf nooit de LINDA! maar ik heb wel weer genoten van de zomerweek. Eén van de dingen die ze dan altijd aanstipt is het STOM! lijstje. Een lijstje van dingen die je super stom vindt. En dat is over het algemeen verschrikkelijk herkenbaar. Het zijn bijna altijd wel dingetjes waar je jezelf ook aan ergert. Samen klagen en samen dingen stom vinden helpt met het versterken van de band tussen mensen. Kijk jij mee naar mijn STOM! lijstje? 

* Vervelen & te druk hebben. Ik snap nooit hoe ik het voor elkaar krijg. Of ik heb het razend druk en weet niet waar ik de tijd vandaan moet halen en een dag of 2 later kan ik me verschrikkelijk vervelen. Héél irritant.

* Dat het huishouden nooit ophoudt. Heb je net die wasmand leeg, je knippert twee keer met je ogen en HOP! daar ligt weer een berg. Om nog maar niet te beginnen over de vieze beestjes pootjes op m’n vloer, de wc’s en het meest verschrikkelijke klusje: de badkamer.

* Dat bijna alle lekkere dingen op de wereld ongezond zijn. Mijn grootste valkuilen: chocola. Friet. Hamburgers. Pizza. IJs. Pasta.

* Met het puntje van de mascara in je oog prikken. Echt, geen idee hoe ik het telkens weer voor elkaar krijg AUW!

* Dat reizen niet gratis is. En ik niet onbeperkt vakantiedagen heb. Anders zou je me nooit meer zien ADIOS!

* Dat die zwarte strepen onder m’n ogen nooit weg gaan. Zelfs niet met een kilo concealer.

* Moe wakker worden.

* Dat het altijd nét moet gaan regenen/sneeuwen/stormen als ik met de hond ga lopen.

* Dat ruzies, met wie dan ook, eigenlijk altijd over hetzelfde gaan.

* Dat er tussen dromen en doen nog zoveel ruimte zit.

* Een warme wc-bril!

* Lipstick die open gaat in je tas

* Spelfouten

Wat vindt jij verschrikkelijk stom? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marcia schreef:

  Heb je dan expres vindt jij geschreven met dt? 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Hahahaha pluspunt voor jou!🎉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s