TAND ERUIT, ELLENDE & FULLTIME PUPPYMOM | Weekvlog #53

homeofdaisies.nl, weekvlog #53, vlog, vlogger, youtube, youtuber, hond, pup, puppymom, bentley, labrador, labje, fablab, hms, hypermobiliteitssyndroom, fibromyalgie, spoonie, spoons, spoonlige, chronisch ziek, werk, werken, lunch, eten, food, foodie, 32, Goes, wandelen, lopen, bewegen, praten, blog, blogger, bloglife, EPIC, Echtepostiscool, pakketje, cadeau, stad, autorijdena

Na een ochtendje werken moet ik concluderen dat het lichamelijk écht niet gaat. Daar baal ik enorm van en helaas houdt het de hele week aan. Daarnaast valt er een tand uit en besluit ik fulltime puppymom te worden. Gelukkig zijn er ook nog wat lichtpuntjes zoals het pakketje dat ik ontvang en dat ik overheerlijk lunch met mijn schoonzus.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vanessa schreef:

  Hey Daisy! Ik heb je weekvlog vanmorgen al op Youtube bekeken. Lief dat je me hebt vermeld, ik heb trouwens CVS en fibromyalgie. Vind het erg om te zien hoe je afziet maar tegelijk is het ook heel herkenbaar. Je hoeft je niet te verontschuldigen omdat het een mindere week was. Zoals ik al eerder zei, hoef je niet altijd een masker op te zetten en te doen alsof het goed gaat als dat niet zo is. Het hoort nu eenmaal bij je leven en dat zullen je trouwe kijkers vast wel begrijpen. Ik hoop dat het snel weer wat beter met je gaat. Liefs!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je meis! Ja ik moest direct weer aan ons gesprek denken. En zeker nu het zo langer duurde vond ik het wel gepast. Zou me niet moeten verontschuldigen maar snap ook als mensen het saai vinden (heb meteen paar ontvolgen zag ik net 🙈) Gaat wel iets beter, weer aan het werk in elk geval. Hoop dat het met jou ook gaat.. xo

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s