Over Onzekerheid | PJ’S, PAMPER & PERSONAL UPDATE

homeofdaisies.nl, pj's, pamper, personal update, kletsvideo, kletsen, onzekerheid, onzekerheden, insucure, insecurity, praten, kletsen, video, vlogger, blogger, vlog, vloglife, bloglife, social media, zondag, verzorging, beauty, bblog, beautyblog, beautyblogger, masker, haarmasker, gezichtsmasker, verzorging, sunday, chilldag, chillen, relaxen, bijkomen, bijpraten, persoonlijk, update

Het is zondag, dus lekker de tijd om jezelf te pamperen. Ik doe dat met een heerlijk gezicht- en haarmasker. Intussen vertel ik jou over mijn onzekerheden, een spannend onderwerp om over te praten. Doe vooral lekker mee met een maskertje terwijl je de video kijkt.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s