ETOS LIME&MINT SHOWER FOAM | REVIEW

homeofdaisies.nl, etos, lime&mint, shower foam, review, testen, proberen, uitproberen, douche, douchen, geur, schuim, doucheschuim, limoen, munt, geur, geuren,

Laatst was ik bij Etos aan het shoppen van mijn cadeaubonnen en besloot ik toch maar eens de shower foam uit de Lime&Mint collectie in mijn mandje te gooien. Al eerder was ik groot fan van de douchegel en handcrème, dus dit kon niet misgaan. Vandaag review ik het product uitgebreid. 

Etos is vorig jaar met een paar mooie lijnen van het eigen merk uitgekomen, onder de naam Botanical Boost. Daaruit is de Lime&Mint collectie écht mijn favoriet. Het ruikt heerlijk fris en doet me direct denken aan de zomer. En die kan ik wel gebruiken na die paar donkere, koude maanden.

 

De fles is mooi lang en stevig, met klassiek wit, een zwarte dop en als extra touch koperen (wel van plastic) spuitmond. De fles bevat 200ml product, daar kun je dus echt even mee vooruit. Ik vind de print op de voorkant werkelijk prachtig en het koper komt ook weer terug in het Etos logo.

Op de achterkant vind je uiteraard de beschrijving van de Etos Lime&Mint shower foam, de ingrediënten en de waarschuwingen. En dat laatste was wel nodig, want toen ik hem voor het eerst onder de douche probeerde, kon ik ervaren dat de houder inderdaad flink onder druk staat. De spuitmond ging namelijk scheef en wilde niet meer los, waardoor werkelijk mijn hele douche onder het schuim zat, inclusief mijn oog toen ik het probeerde te stoppen. Man, man, wat een ervaring! Gelukkig kreeg ik de dop weer recht, waardoor het spuiten stopte.

homeofdaisies.nl, etos, lime&mint, shower foam, review, testen, proberen, uitproberen, douche, douchen, geur, schuim, doucheschuim, limoen, munt, geur, geuren,

De schuim is rijk, zacht en licht geurend. Ik had eigenlijk wel een iets sterkere geur verwacht (zeker aangezien ik bijna de halve bus had leeggespoten!) Voor je huid is het ook lekker zacht en die blijf je ook na afloop wel heel subtiel ruiken. Dat vind ik persoonlijk erg fijn.

Ik heb een redelijk gevoelige huid en mijn huid reageert erg goed op het schuim, wat erg prettig is natuurlijk. Het droogt mijn huid niet uit. Wel vind ik dat het volume van de foam snel afneemt, zowel als ik het met mijn handen of met een lufa aanbreng. Dat vind ik wel een minpunt.

homeofdaisies.nl, etos, lime&mint, shower foam, review, testen, proberen, uitproberen, douche, douchen, geur, schuim, doucheschuim, limoen, munt, geur, geuren,

Ondanks dat mijn fles al half leeg is door het incident, ben ik blij hem nog een tijdje te kunnen gebruiken. Ik vind het een fijn product, maar het is zeker geen 10. Qua geursterkte grijp ik toch weer naar de douchegel, omdat die net even iets sterker is en dus nog beter op je huid blijft hangen.

De Etos Lime & Mint shower foam is verkrijgbaar bij Etos en kost €4,99

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

homeofdaisies.nl, etos, lime&mint, shower foam, review, testen, proberen, uitproberen, douche, douchen, geur, schuim, doucheschuim, limoen, munt, geur, geuren,

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Hey, I really love reading you’re blog! I’ve nominated you for The Blogger Recognition Award, Read more on Skip life and get cozy!

    Xo Joyce

    Like

  2. Ik houd intens van deze foams van de Etos! Schuimt goed en de geur is zo lekker!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s