MAKEUP REVOLUTION PRESSED POWDER TRANSLUCENT | REVIEW

homeofdaisies.nl, makeup revolution pressed powder - translucent, poeder, poederen, makeup, make-up, makeup revolution, etos. budget, budgetproof, budget makeup, makeuppen, test, review, reviewen, testen, proberen, rimpels, concealer, huilen, baking, baken, poederkwast, poederen, afpoederen, bblog, beauty, beauutyblog, bblogger, beautyblogger

Op mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte concealer, moet ik ook rekening houden met de beste poeder om die concealer mee vast te zetten. Die combinatie lijkt een redelijke mission impossible kan ik je vertellen. Bij Etos stuitte ik op de Makeup Revolution Pressed Powder Translucent, wat dus zoveel betekent als een doorzichtig poeder. Er zit dus geen kleur in die de concealer beïnvloed en dus ook geen invloed heeft op de kringen onder mijn ogen. Maar dus wél de boel goed vast moet zitten. Ik waagde de gok en testte dit product van mijn favo merk Makeup Revolution.

Allereerst vind ik het product in een mooie verpakking zitten. Het is op het eerste oog vrij simpel: doorzichtige bovenkant, zwart doosje, gouden opdruk. Maar als je net even iets langer kijkt, zie je ook de unieke manier waarop het doosje opengaat, namelijk naar de zijkant. Ook zit er op de achterkant een klein, subtiel spiegeltje die je kunt vergroten als je de sticker eraf pulkt.

homeofdaisies.nl, makeup revolution pressed powder - translucent, poeder, poederen, makeup, make-up, makeup revolution, etos. budget, budgetproof, budget makeup, makeuppen, test, review, reviewen, testen, proberen, rimpels, concealer, huilen, baking, baken, poederkwast, poederen, afpoederen, bblog, beauty, beauutyblog, bblogger, beautyblogger

Pas een hele tijd nadat ik dit product had gefotografeerd én gebruikt, kwam ik er achter dat er ook nog een sponsje verstopt zit. Handig, maar ik gebruik persoonlijk het liefst een poederkwast. Als je fan bent van het fenomeen ‘baking’ kan dat natuurlijk wel handig zijn. Ik doe dit echter nooit, omdat het bij mij vaak erg droog en rimpelig gaat ogen. Maar dat kan uiteraard aan het gebruikte product liggen.

homeofdaisies.nl, makeup revolution pressed powder - translucent, poeder, poederen, makeup, make-up, makeup revolution, etos. budget, budgetproof, budget makeup, makeuppen, test, review, reviewen, testen, proberen, rimpels, concealer, huilen, baking, baken, poederkwast, poederen, afpoederen, bblog, beauty, beauutyblog, bblogger, beautyblogger

Het poeder lijkt wel kleur te bevatten, het ziet er in het doosje namelijk wat gelig uit. Wanneer je het product aanbrengt is dat echter niet zo. Zoals altijd gebruik ik na het reinigen van mijn huid een oogcrème, waarna ik de concealer aanbreng, die ik vastzet met het poeder. Zo ook met deze.

Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik er wel even over deed om in de vingers te krijgen hoeveel product ik moet aanbrengen om het gewenste effect te krijgen. Ik wil namelijk dat A) Mijn concealer de hele dag blijft zitten en B) Het niet allemaal tussen mijn huidplooien gaat zitten. Dat laatste gebeurde in het begin van mijn tests met Makeup Revolution Pressed Powder Translucent vrij regelmatig. Nu kan dit óók weer aan de kwast liggen, want daarover ben ik ook niet zo tevreden (harde haren die ver uit elkaar staan). Daarom pakte ik snel teveel product met als resultaat dat het wat droog en rimpelig oogde.

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

Inmiddels heb ik het aardig onder de knie en zit mijn concealer (ik gebruik momenteel deze) de hele dag perfect. Sterker nog: hij heeft laatst zelfs een flinke huilbui overleefd! Op de rode stressvlekken na, zag mijn gezicht er nadien flawless uit. Is dat niet even fijn?! Dat wil ik mede toeschrijven aan waterproof mascara én dus deze fijne poeder van Makeup Revolution.

homeofdaisies.nl, makeup revolution pressed powder - translucent, poeder, poederen, makeup, make-up, makeup revolution, etos. budget, budgetproof, budget makeup, makeuppen, test, review, reviewen, testen, proberen, rimpels, concealer, huilen, baking, baken, poederkwast, poederen, afpoederen, bblog, beauty, beauutyblog, bblogger, beautyblogger

Een beetje oefenen baart dus zeker kunst. Al met al ben ik dus zeker niet ontevreden over dit product en zou het ook zeker aanraden. Overigens komt het niet super wit over als er foto’s (met flits) gemaakt worden wat vaak gebeurd met een witte poeder. En had ik al gezegd dat het product héél budgetproof is? (€2,49 voor 7,5 gram)

Ben jij bekend met de producten van Makeup Revolution? Wat is jouw favoriete poeder? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

homeofdaisies.nl, makeup revolution pressed powder - translucent, poeder, poederen, makeup, make-up, makeup revolution, etos. budget, budgetproof, budget makeup, makeuppen, test, review, reviewen, testen, proberen, rimpels, concealer, huilen, baking, baken, poederkwast, poederen, afpoederen, bblog, beauty, beauutyblog, bblogger, beautyblogger

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s