BRUILOFT, CHAGGI & DAISY’S DATE | Weekvlog #51

homeofdaisies.nl, weekvlog #51, vlog, vlogger, youtube, youtuber, dagboek, diary, bloggers, daisy, diyaata.com, afspreken, stad, winkelen, shoppen, anna noushin, hunkemoller, bikini, passen, aantrekken, pashokje, paskamer, wijn, drinken, gezellig, bioscoop, soof2, bios, vriendinnen, friends, uit lunchen, katoen, postkantoor, goes, lovezeeland, zeeland, zeeuws meisje dutch girl, hond, pup, puppy, bentley, labrador

Deze week ben ik aanwezig op de bruiloft van mijn schoonzus en zwager, speel ik met hondjes, ben ik ongelofelijk chagrijnig, zing ik mee met de autoradio, ga ik naar de film en spreek ik af met medeblogger én naamgenoot Daisy. Een drukke week!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s