ONLY Starlight Parka | #OOTD

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, outfit of the day, jas, parka, only, vero moda, sale, uitverkoop, winter, 2016/2017, najaar, tussendoorjas, jassen, lotd, wandelen, lopen, hond uitlaten, navy, blue, navy blue, blauw, marine, marineblauw

Yes, eindelijk weer eens een #OOTD! Dat was alweer een poosje geleden. Maar goed, dat krijg je als je een half jaar niet echt mag shoppen. En inmiddels kennen jullie de inhoud van mijn kledingkast bijna net zo goed als ikzelf. Gelukkig is het in januari sale én had ik een Fashioncheque voor mijn verjaardag gekregen, dus extra motivatie om daar iets moois van te kopen. En jawel, ik betaalde uiteindelijk slechts €5 (!!!) voor deze Starlight parka van Only. Hij is online ook nog verkrijgbaar, dus kijk mee en wie weet dat jij hem ook nog ergens op de kop kunt tikken. 

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, outfit of the day, jas, parka, only, vero moda, sale, uitverkoop, winter, 2016/2017, najaar, tussendoorjas, jassen, lotd, wandelen, lopen, hond uitlaten, navy, blue, navy blue, blauw, marine, marineblauw

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, outfit of the day, jas, parka, only, vero moda, sale, uitverkoop, winter, 2016/2017, najaar, tussendoorjas, jassen, lotd, wandelen, lopen, hond uitlaten, navy, blue, navy blue, blauw, marine, marineblauw

De parka is navy blue en heeft een faux fur aan de capuchon. Hij is gewatteerd, maar niet super dik. Heerlijk voor de niet al te koude dagen. Wat ik zelf heel fijn vind, is dat je de parka kunt tailleren door de touwtjes aan te trekken. Winterjassen zijn over het algemeen niet zo flatteus, maar door hem te tailleren staat hij toch iets netter. Hij heeft een rits en drukkers en twee zakken waar je wat kleine spullen zoals je telefoon en sleutels in kunt doen (en in mijn geval: hondenkoekjes!)

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, outfit of the day, jas, parka, only, vero moda, sale, uitverkoop, winter, 2016/2017, najaar, tussendoorjas, jassen, lotd, wandelen, lopen, hond uitlaten, navy, blue, navy blue, blauw, marine, marineblauw

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, outfit of the day, jas, parka, only, vero moda, sale, uitverkoop, winter, 2016/2017, najaar, tussendoorjas, jassen, lotd, wandelen, lopen, hond uitlaten, navy, blue, navy blue, blauw, marine, marineblauw

Het ritsje op de borst is een leuk detail, maar die is fake dus daar kan je niks in bewaren. Met de drukkers bij je polsen kun je hem strakker of losser zetten en dus meer of minder winddicht maken. Met het uitlaten van Bentley vind ik het fijn om de rits hoog dicht te trekken, handen in m’n zakken en capuchon op te doen als het waait. De parka houd mij heerlijk warm.

Wat is jouw favoriete winterjas? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

homeofdaisies.nl, ootd, outfit, outfit of the day, jas, parka, only, vero moda, sale, uitverkoop, winter, 2016/2017, najaar, tussendoorjas, jassen, lotd, wandelen, lopen, hond uitlaten, navy, blue, navy blue, blauw, marine, marineblauw

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. anja schreef:

  Kei gave jas hoe ziet de voering eruit?

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Gewoon gladde voering alleen vachtje in de capuchon

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s