FOTO OP ALU-DIBOND | INTERIEUR

homeofdaisies.nl, wanddecoratie, wanddeco, huid, wonen, alu-dibond, saal digital nederland, duits, bedrijf, foto, foto's, pup, hond, bentley, labrador, labradorretriever, kleur, scherp, scherpte, aluminium, ophang systeem, industrieel, wonen, style, stijl, woonstijl, styling, bestellen, korting, code, cadeaubon, aanrader, review, review saal digital nederland, facebook, blog, blogger, bloglife, gratis, goedkoop, kwaliteit, prijs

Afgelopen week werd ik op Facebook getagd in een bericht dat er mensen werden gezocht die een tegoedbon van €50 wilde ontvangen in ruil voor een review. Nou, dat wil ik natuurlijk wel! Al vrij snel na aanmelden (er wordt namelijk wel gekeken of je geschikt bent) kreeg ik een mail dat ik was toegelaten en dat ze mij de kortingsbon zouden sturen. Inmiddels heb ik een product (ALU-DIBOND) uitgekozen, besteld en in huis. Vandaag vertel ik je hoe ik het hele proces heb ervaren en natuurlijk of ik blij ben met het resultaat.

Het proces is allemaal su-per snel gegaan! Op zaterdag 11 februari werd ik getagd en heb ik me direct aangemeld. Maandagochtend kreeg ik al bevestiging dat ik mocht bestellen. Dinsdagavond had ik eindelijk tijd om er even rustig voor te gaan zitten. Er was een hoop keuze: van losse foto’s tot fotoboeken, en van kaarten naar posters en wanddecoratie. Ik koos voor de laatste optie, want ik heb nog wel wat muren in huis die opgeleukt kunnen worden.

Ook bij de wanddecoratie zijn diverse mogelijkheden. Maar de keus was al snel gemaakt, ik wilde weer een Alu-Dibond laten maken. Die is uitermate geschikt voor foto’s in het zwart wit, of met een witte achtergrond. Het wordt namelijk gedrukt op een aluminium plaat en alles wat wit is blijft dus ‘zilver’. Ik heb al zo’n prachtige plaat in huis hangen van onze trouwfoto en het past perfect bij onze industriële woonstijl.

homeofdaisies.nl, wanddecoratie, wanddeco, huid, wonen, alu-dibond, saal digital nederland, duits, bedrijf, foto, foto's, pup, hond, bentley, labrador, labradorretriever, kleur, scherp, scherpte, aluminium, ophang systeem, industrieel, wonen, style, stijl, woonstijl, styling, bestellen, korting, code, cadeaubon, aanrader, review, review saal digital nederland, facebook, blog, blogger, bloglife, gratis, goedkoop, kwaliteit, prijs

Kijkend naar de prijs, koos ik voor het formaat 40×40 met aluminium profiel ophanging. Dit laatste zorgt ervoor dat het net van de muur af hangt, maar wel overal even ver omdat het een vierkantje is. Super makkelijk te bevestigen verder met wat schroefjes in de muur.

Wát er op de plaat moest komen te staan was niet moeilijk: Bentley natuurlijk! Momenteel mijn favoriete model, die het soms een beetje moeilijk vindt om stil te zitten. Gelukkig had ik laatst een lucky shot die SUPER scherp was. Daar moet je bij je bestelling wel op letten, want de afdruk is zo haarscherp dat je elk detail goed ziet. En aangezien het een vergroting is, is het ook belangrijk een groter formaat (hoe meer MB’s hoe beter) in te sturen. Alhoewel ik eerst een verkleinde foto (+/- 200 KB, gebruik ik voor mijn blog altijd) inlaadde en hij ook een groen vinkje gaf voor kwaliteit.

homeofdaisies.nl, wanddecoratie, wanddeco, huid, wonen, alu-dibond, saal digital nederland, duits, bedrijf, foto, foto's, pup, hond, bentley, labrador, labradorretriever, kleur, scherp, scherpte, aluminium, ophang systeem, industrieel, wonen, style, stijl, woonstijl, styling, bestellen, korting, code, cadeaubon, aanrader, review, review saal digital nederland, facebook, blog, blogger, bloglife, gratis, goedkoop, kwaliteit, prijs

Je kunt overigens de foto’s op meerdere manieren inladen, via een programma of via de site. Ik heb het via de site gedaan en het ging heel makkelijk en snel. Alles bij elkaar heeft mijn bestelling niet langer dan 5 minuten geduurd toen ik uiteindelijk wist wat ik wilde. Daarna kreeg ik direct een bevestigingsmail van de bestelling en de factuur. De kortingscode kon ik natuurlijk vlak voor het plaatsen van de bestelling invullen.

homeofdaisies.nl, wanddecoratie, wanddeco, huid, wonen, alu-dibond, saal digital nederland, duits, bedrijf, foto, foto's, pup, hond, bentley, labrador, labradorretriever, kleur, scherp, scherpte, aluminium, ophang systeem, industrieel, wonen, style, stijl, woonstijl, styling, bestellen, korting, code, cadeaubon, aanrader, review, review saal digital nederland, facebook, blog, blogger, bloglife, gratis, goedkoop, kwaliteit, prijs

En tot mijn grote verbazing was donderdagmiddag de postbode al geweest! Er lag een gigantische doos op mij te wachten. De foto was zeer goed ingepakt, de fotokant zat tegen een karton aan die helemaal vast was geseald in plastic. Daar kan écht niks mee gebeuren tijdens het transport. Toen ik het had uitgepakt kreeg ik werkelijk bijna tranen in mijn ogen: ZO MOOI!

De foto is gigantisch scherp, levensecht. Je ziet de glinstering in Bentley’s ogen (serieus de foto van de foto is echt niet half zo mooi als wanneer je het in het echt ziet!). Bij elke lichtval zie je de verschillende kleuren van zijn vacht, zijn snorharen zijn werkelijk haarscherp en het vocht op zijn neusje en lip. Ik kan nog wel uren doorgaan met omschrijven hoe fantastisch het is!

homeofdaisies.nl, wanddecoratie, wanddeco, huid, wonen, alu-dibond, saal digital nederland, duits, bedrijf, foto, foto's, pup, hond, bentley, labrador, labradorretriever, kleur, scherp, scherpte, aluminium, ophang systeem, industrieel, wonen, style, stijl, woonstijl, styling, bestellen, korting, code, cadeaubon, aanrader, review, review saal digital nederland, facebook, blog, blogger, bloglife, gratis, goedkoop, kwaliteit, prijs

Het is dan ook vast geen verrassing dat ik de Alu-Dibond wanddecoratie van Saal Digital Nederland echt iedereen kan aanraden. En mocht je nu ook willen bestellen: zoek ze even op Facebook, en wie weet kom jij ook in aanmerking voor die bon.

Ik maak zo nog even 90 cent naar ze over, want mijn totaalbedrag kwam inclusief verzenden op €50,90. En dan ga ik nu weer diep in de ogen van mijn geprinte pup kijken want die echte ligt te snurken. xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. diyaata schreef:

  Super super mooi! Wat een prachtige foto sowieso. Ik ga me ook eens aanmelden, wie weet 🙂 thanks voor de tip!

  Liked by 1 persoon

 2. Vanessa schreef:

  Wauw, wat een mooie foto van Bentley!

  Liked by 1 persoon

 3. Tamara TS schreef:

  Heel erg mooi!!! En wat een lief kopje heeft hij toch!!!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja zo blij mee! Met de foto én met die knapperd ♡

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s