VALENTIJNS LOOK | HIS PICK

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Komende week is het Valentijnsdag, maar aangezien dat op dinsdag valt ga je dit vast ergens dit weekend vieren. Als je het al viert. En wat is er nu leuker dan je look aan te passen op wat HIJ mooi vindt?! Zo weet je zeker dat hij je onweerstaanbaar vindt tijdens jullie date. Daarom heb ik Jochem mijn hele look laten bepalen. Ik neem je stap voor stap mee hoe jij dit kunt namaken.

Vooraf heb ik mijn huid gereinigd en verzorgd. Daarna breng ik een primer aan, zodat mijn foundation de hele dag flawless blijft zitten. Ik gebruik een licht dekkende foundation, want Jochem houdt niet van cake face en vindt het mooi dat mijn sproetjes nog zichtbaar zijn. Daarna breng ik concealer aan onder mijn ogen. Deze laat ik iets uitlopen naar de zijkant, zodat dit al extra oplicht voor als ik daar straks highlighter aanbreng. Op mijn ogen breng ik een oogschaduwbasis aan. Dit poeder ik af. Mijn wenkbrauwen shape ik net als ik elke dag, met wenkbrauwpoeder.

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Voor de ooglook gebruik ik Maybelline The Nudes, en maak ik eigenlijk precies de look na die ik in de review had gemaakt. Hij complimenteerde me namelijk meerdere keren die dag dat mijn ogen zo mooi waren opgemaakt! Ik begin met de lichtbruine kleur aan te brengen vanaf mijn arcadeboog tot net onder mijn wenkbrauw.

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Daarna pak ik een iets donkerder bruin tintje en blend deze vanaf de arcadeboog naar boven, maar niet net zo hoog als de vorige kleur.

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Daarna breng ik de gouden oogschaduw deppend aan. Dit doe ik zodat de kleurintensiteit behouden blijft én je minder fall out hebt op je gezicht.

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Met een donkerbruin breng ik schaduw aan in de outer V en blend deze zachtjes door naar de archadeboog en zachtjes over het bovenste deel van het bewegend ooglid. Zie je hoe mooi smokey de look wordt?

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Onder de onderste wimpers breng ik – van buiten naar binnen – dezelfde donkerbruine kleur aan met een platte kwast. Doe dit tot ongeveer het midden. Vul verder aan met een glanzende, lichtbruine kleur.  Mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken licht ik op met een champagnekleur. De ogen maak ik af met een liquid eyeliner, kleine wing en waterproof mascara (want: je weet maar nooit!)

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Op mijn jukbeen breng ik wat schaduw aan met een matte bronzer. Daarboven highlight ik en dit zet ik door op het puntje van mijn neus en cupidoboog.

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Op de vraag “Welke lipstick vind jij hier mooi bij?” antwoordde hij: “Bordeaux rood”. Laat ik toevallig onlangs ‘Secret Temptation’ uit de limited edition kerstcollectie van Etos hebben geshopt. Perfect! Ik bijt hem na het aanbrengen even kort af met een tissue, en poeder met 1 tissuevel af. Daarna breng ik nóg een laagje aan. Zo weerstaat de lipstick élke kus!

homeofdaisies.nl, valentijn, valentijnsdag, valentijnsdate, date, his pick, his choise, make-up, makeup, look, lotd, fotd, motd, valentines, daten, vriend, vrienden, vriendje, man, getrouwd, husband, maybelline, the nudes, red lips, lipstick, etos,

Ik ben helemaal klaar voor onze dinner date. Want toevallig zijn wij dit weekend ook precies 4 jaar samen. Mooie gelegenheid om wat leuks te gaan doen en goede gesprekken te voeren. Heb jij een valentijnsdate of sla je over? Is dit een look die jouw date ook mooi zo vinden? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Eilish schreef:

  Wij zijn in mei 4 jaar samen.. zullen dan vast iets leuks xoen. Met Valentijn bestellen we chinees en halen we b&j ijs en crashen we samen op de bank haha.

  Liked by 2 people

  1. Home of Daisies schreef:

   Lekker! Wij zijn vrijdag uit eten geweest en dinsdag zal wel niet veel bijzonders zijn aangezien we de dag ervoor een bruiloft hebben en ik dus waarschijnlijk beetje heel moe ben. En veel moet vooruit bloggen want kom ik dit weekend ook niet aan toe haha! Veel plezier alvast xo Daisy

   Like

 2. Sanne schreef:

  Wat een super mooie makeup look!😍

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je wel sanne 😄

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s