50 Shades Darker Goodiebag | What’s in the bag?

homeofdaisies.nl, 50 shades darker, goodiebag, goodie bag, 50 shades, film, movie, première, premier, omoda, sourcy, nivea, demakeup, mentos, italiano, garinier, hydra bomb, goodies, goody, ladies night, bios, bioscoop, vlissingen, cinecity, goes, davinci, cinema,

Je hebt geen idee hoe vaak er de afgelopen tijd alweer is gezocht op de goodiebag voor 50 Shades of Grey (die van toen zie je hier). Of de dames waren alvast aan het reseachen wat er toen ook alweer inzat om hem dit jaar weer goed te vullen of jullie kunnen allemaal niet wachten 😉 Gisteren ging het vervolg op 50 Shades of Grey in première, maar al op woensdag was de ladiesnight. En het grote voordeel: daar krijg je naast een toffe film, ook altijd een drankje én een goodiebag mee naar huis! Wat er in zit? Kijk snel verder!

Ik heb nog steeds niet de boeken gelezen en eerlijk gezegd ben ik het ook niet van plan. De films vind ik zeker vermakelijk, maar daar laat ik het bij. Je zou misschien verwachten dat er allemaal ‘spannende’ items in de goodiebag zouden zitten, maar helaas. Ik heb zelfs ergens gelezen dat dat niet mag. Flauw hoor! Over op waar je natuurlijk op zat te wachten: de inhoud. Komtiedanhè:

homeofdaisies.nl, 50 shades darker, goodiebag, goodie bag, 50 shades, film, movie, première, premier, omoda, sourcy, nivea, demakeup, mentos, italiano, garinier, hydra bomb, goodies, goody, ladies night, bios, bioscoop, vlissingen, cinecity, goes, davinci, cinema,

De tas is overduidelijk gesponsord door onze vrienden van Omoda. De tas bevat verder: een flesje Sourcy Vitamin Water, mini verpakking Nivea conditioner, proefverpakking Demakeup, een proef verpakking Garnier Hydra Bomb (die grotendeels in het Frans is dus kan niet ontdekken of het een crème of reiniging is..), mini verpakking Italiano Napolitaanse Dropstaafjes en Mentos Choco&Caramel. Het enige 50 Shades wat ik eruit kan halen, is dat Christian wel weet wat hij met die Mentosjes zou doen…

homeofdaisies.nl, 50 shades darker, goodiebag, goodie bag, 50 shades, film, movie, première, premier, omoda, sourcy, nivea, demakeup, mentos, italiano, garinier, hydra bomb, goodies, goody, ladies night, bios, bioscoop, vlissingen, cinecity, goes, davinci, cinema,

Verder moet ik zeggen dat ik de inhoud zéér vond tegenvallen. Misschien lag het aan de locatie. Normaal ga ik naar de ladies night in Goes en nu in Vlissingen. Ik verwachtte eigenlijk dat het daar (groter, meer zalen) meer profi was aangepakt maar eerlijk gezegd vind ik de ambiance in Goes in vergelijking veel fijner en gezelliger en daar heb ik tot nu toe altijd goed gevulde goodie bags gehad. Volgende keer dus maar gewoon dichter bij huis 😉

Ben jij naar 50 Shades Darker geweest tijdens de Ladies Night? Wat zat er in jouw goodiebag? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

6 reacties Voeg uw reactie toe

 1. ikhouvanbeautynl schreef:

  Ik snap wel dat de inhoud een beetje tegen viel! Inderdaad flauw dat de inhoud niet wat spannender mag haha.

  Liked by 1 persoon

 2. aileenjessicaout schreef:

  Wat een tegenvaller. Ik ga eigenlijk nooit naar een lady’s night maar heb er binnenkort eentje. Ben benieuwd.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Vind het concept ladies night wel erg leuk hoor. Lekker glaasje bubbels, alleen maar vrouwen in de bios, loterij… Gewoon gezellig avondje weg 😄 alleen dit keer niet zo’n toffe goodie bag helaas haha

   Like

 3. diyaata schreef:

  Love ladiesnights! Ik heb alleen in Goes ook altijd een vergelijkbare inhoud haha. Desondanks toch wel een leuke extra 🙂 Ik ga vanavond de film zien!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s