Wie is de Mol? | TAG

http://wieisdemol.avrotros.nl/home/bron afbeelding

Door blogster Northflix werd ik afgelopen week getagd op haar WIDM? tag, moest ik daar natuurlijk wel op reageren. Immers: ik zit elke zaterdag (of als dat niet lukt, Twitterloos tot zondag!) klaar voor een nieuwe portie bontjes, molacties en verdachtmakerij. Ja, al jaren ben ik fan van het programma. Niet dat ik er goed in ben overigens, maar dat terzijde. Als je ook een zogeheten Molloot bent: neem ‘m vooral over. En ik ben benieuwd wat jouw antwoorden zijn 🙂 

Blijf je thuis voor Wie is de Mol?
Zoals je in de intro al kon lezen: nee, niet per sé. Ik vind het overigens echt rete stom dat het niet meer op donderdag is, want wie heeft er nu op zaterdagavond tijd om tv te kijken? Nou ja, als ik het niet vergeet (of andere interessante dingen doe zoals sushi eten) zit ik dus voor de buis. En anders geldt er een strikt no Twitter beleid hier zodat ik in elk geval niet weet wie eruit ligt (wat met ExRob echt nooit lukte overigens..)

Hoe lang kijk je al naar de Mol?
Oeh, nou, dat weet ik niet precies. Maar toch zeker wel een jaar of 5 denk ik… (Doet een beetje Googlen…) 2011 dus.

Wie is de beste Mol aller tijden?
Ik ben sowieso de grootste verliezer van alle tijden, want ik presteer het nogal eens dat mijn mol er elke week uitvliegt hahaha! Ik heb het nog nooit goed gehad in elk geval.

Wat is de beste Mol-actie ooit?
Slecht geheugen hahaha echt géén idee! Maar bij de finale aflevering zit ik altijd weer vol verbazing te kijken naar wat de mol allemaal heeft uitgevroten zonder dat dat in de afleveringen te zien was. Man, man, wat zou ik ‘m knijpen als ik dat allemaal had moeten doen!

Wie is je favoriete presentator?
Stiekem heb ik een beetje een hekel aan Art, die het ging presenteren het seizoen nadat hij zelf had meegedaan. Ik kende hem nog niet echt, maar ik vond het echt geen leuke speler in zijn seizoen. Maar dat was tevens mijn eerste WIDM seizoen dus zijn voorgangers heb ik nooit echt gevolgd. Ben inmiddels wel aan hem gewend en stoor me niet meer aan hoe hij praat.

Welke opdracht is je bij gebleven?
Die zag ik bij Northflix ook, en dat was precies waaraan ik moest denken! De aflevering waarbij Daniël Boissevain vanuit een heli spelers moest neerknallen met een lazergun. Zoooo awesome! Sowieso zaten in dat seizoen vette opdrachten. Love Zuid-Afrika!

Welk land vond je de mooiste locatie?
Oh ja hoor, spoiler Daisy… Nou Zuid- Afrika dus!

Wat is je favoriete Mol-moment?
Wie heeft er vorig jaar niet de ballen uit zijn/haar broek gelachen met de ‘etherdiscipline’ actie van Ellie Lust? Ik stoorde me eerst behoorlijk aan haar, maar het feit dat ze er dit seizoen direct weer over begonnen bij de eerste walkie-talkie opdracht blijkt wel dat Ellie haar boodschap goed heeft overgebracht. Iedereen die nu kloot met de walkie is direct verdacht!

Hou je een Mol-boekje bij of heb je aan andere strategie?
Nou nee… ik ben uitermate slecht in spelletjes en zo ook in deze. Ik vind het wel onwijs leuk om op Twitter mee te kijken en op maandag de nabeschouwingen op Amayzine.com en Dutchcowboys.com te lezen (en alle andere blogs die ik toevallig tegenkom). Ontzettend tof om ieders complotjes en verdenkingen tot me te nemen (en dan natuurlijk alsnog je eigen plan trekken!)

Zou je zelf mee willen doen?
Ik ben dus slecht in alle spelletjes (behalve dingen met spellen of woordjes) dus ik ben dan werkelijk degene die op het eerste vliegtuig terug zit. Alhoewel ik dit lichamelijk beter zou trekken dan met ExRob meedoen 😉

Wie gaat er morgenavond naar huis denk je?
Oh dat vind ik echt elke week weer lastig. Afgelopen week zei ik net voordat ze het scherm kreeg dat Sigrid eruit zou gaan. Ik vrees dat ditmaal Imanuelle aan de beurt is, alhoewel ik haar een briljante kandidaat vind. Ze is werkelijk hilarisch met haar uitspraken en bloed fanatiek in elk spel.

Wie wint dit jaar Wie is de Mol?
Lastig, lastig. Dat is even afhankelijk van wie uiteindelijk de mol blijkt te zijn van mijn verdenkingen hahaha! Want een van die drie is de mol en ik gok dat de anderen in elk geval ook de finale bereiken.

Wie is de Mol 2017?
Mijn verdenking is al van vóór het programma uberhaupt begon op Sanne. Die blijkt ook elke keer weer rare dingen te doen in de afleveringen. Dan is ze weer bang maar doet de opdracht alsnog. Of de roept gekke dingen om verwarring te veroorzaken. Daarnaast is Diederik sinds zijn geuren-en-kleuren bevertjes verhaal natuurlijk nooit meer te vertrouwen. Hij doet nogal veel twijfelachtige dingen. En zijn shirts blijken elke week weer een geheime boodschap te bevatten. En hoewel ik Jochem eerst als fanatieke kandidaat bestempelde, vind ik hem ook steeds gekkere acties doen die hem verdacht maken… we zullen het over een aantal weken weten!

Volg homeofdaisies op YouTube – Instagram – Facebook – Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s