MEGA ETOS SHOPLOG | VIDEO

homeofdaisies.nl, mega etos shoplog, etos, beauty, verzorging, douchegel, shower foam, lime, lemon, citrus, geur, geuren, body mist, green tea ginger, handzeep, pompje, rosegold, lipstick, revolution, makeup revolution, color chaos, eyeshadow, oogschaduw, concealer, wimpers, eyelashes, fake lashes, faux lashes, powder, compact powder, pressed powder, winkelen, shoppen, cadeaubon, shoplog, video, vlog, vlogger, youtube, youtuber,

MEGA Etos Shoplog! Vandaag laat ik zien wat ik allemaal shopte bij Etos van de bonnen die ik voor mijn verjaardag kreeg. Het voelde een beetje als gratis winkelen toen ik aan de kassa nog welgeteld 1 euro 15 moest afrekenen. Is dat niet fijn? 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. diyaata schreef:

    Ooh heerlijk zo shoppen! Je maakt mij ook super blij met zulke momenten in de winkel haha. Ik wil de fixing spray ook nog steeds proberen.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s