Maybelline The Nudes | Review & Look

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit prachtige pallet van Maybelline, The Nudes. 12 prachtige matte en glanzende tinten, geschikt om vele nude combinaties mee te maken. Ik was erg benieuwd naar dit product, want eerlijk gezegd heb ik nooit echt producten van dit merk gebruikt. Mede omdat ik de prijs altijd wat boven mijn budget vind. Des te meer reden om te kijken of het dit waard is én of ik voortaan zelf ook meer producten van Maybelline ga kopen.

Het pallet is simpel zwart plastic met een ´raampje´ waardoor je kunt zien welke kleuren erin zitten. Handig! Ik zie al direct een aantal tinten die me bevallen (en die bij andere palletten al gepand zijn). Wat me vooral opvalt is de combinatie van matte en glanzende kleuren. Meestal zie je in nude palletten vaak enkel matte kleuren.

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

Als je het doosje opent komt er ook nog een sponskwast en een haren kwast aan de andere kant tevoorschijn. Leuk, maar dat gebruik ik persoonlijk nooit. De kleuren zijn op diverse manieren te gebruiken, zo omschrijft ook de achterkant. Dit vind ik een leuk detail. Je kunt ze namelijk in zogenaamde duo, trio of kwartet gebruiken. Als je het dus lastig vindt om goede combinaties van kleuren te kiezen kan dit zeker helpen. Er staat zelfs aangegeven waar je welke kleur moet aanbrengen, in tekst en met een tekening.

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

Dan ben ik natuurlijk extreem benieuwd naar de kwaliteit. Tijd voor de swatches! De bovenste rij

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

De onderste rij

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

De pigmentatie vind ik zeker prima, de een is wat meer zichtbaar dan de andere. Vooral de glanzende kleuren springen er wat mij betreft erg uit, maar dat is meestal met glans. De oogschaduws brengen heel egaal aan, totaal niet streperig. De matte tinten zijn goed om te gebruiken als transitiekleur wanneer je wilt gaan blenden.

De look die ik heb gemaakt ziet er als volgt uit.

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

Op de foto vind ik hem trouwens meer neutraal overkomen dan in het echt. Voor een nude pallet vind ik dat je behoorlijk smokey kunt gaan. Een zeer veelzijdig pallet dus. Zeker als je niet zo´n makeup verzamelaar bent als ik, kun je met enkel deze 12 oogschaduws van Maybelline echt alle kanten uit. Heel basic voor alledag, wat uitbundiger voor de vrijdagavond en all the way smokey voor een feestje. Dus wat dat betreft is het zeker het geld waard.

Enige nadeel heb ik trouwens ook gevonden. Ik vind dat de kleuren in het pallet heel makkelijk smudgen met de andere kleuren. Alleen al met het swatchen (dit doe ik met mijn vingers, die ik tussendoor telkens goed schoonmaak) merkte ik al dat de poeders snel in de pan van een andere kleur komen. Je moet dus tijdens het aanbrengen goed opletten dat er niet per ongeluk een ander kleurtje doorheen zit. Anders krijg je kleurverschil. Maar dat is dan ook echt het enige kleine minpuntje.

homeofdaisies.nl, maybelline new york, the nudes, pallet, pallette, oogschaduw, makeup, mua, muah, look, review, drogist, drogisterij, nude, kleuren, nudekleuren, basic, smokey, mogelijkheden, alledag, feestje, smokeyeyes,

De oogschaduw blijft (ik gebruik wel altijd een eyeshadowbase) de hele dag perfect op zijn plek. Maybelline The Nudes is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen a €15,99. Het pallet bevat 12 kleuren en weegt 9,6 gram.

Heb jij ervaring met oogschaduw pallets van Maybelline? Welke is jouw favoriet? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s