Garnier Loving Blends Body Honinggoud | Review

homeofdaisies.nl, garnier, loving blends, honinggoud, bodymilk, review, body, huid, winter, droog, verzorging, beauty, bblog, bblogger, beautyblogger, beautyblog, honing, winter, droge huid

Na vorig jaar de Loving Blends lijn voor het haar te hebben uitgebracht, voegde Garnier een tijdje geleden ook body producten toe aan de serie. Omdat ik al helemaal fan was van de shampoo en conditioner uit de Honinggoud collectie, wilde ik dus zeker ook de variant voor de huid uittesten. Ik koos voor de Bodymilk, die geschikt is voor de zeer droge huid. En dat kan die van mij wel gebruiken met dat winterse weer!

Heel eerlijk? Ik verwaarloos mijn lichaam behoorlijk als het aankomt op het ‘smeren’. Ik heb altijd wel een smoesje: geen tijd, geen zin, het plakt zo, duurt lang, ik ga anders zo zweten… blablabla! En vervolgens zeuren dat de huid op mijn rug zo droog en trekkerig is omdat ik veel te lang en te warm douche in de winter. Klaar met dat geëmmer: tijd om aan de smeer te gaan!

homeofdaisies.nl, garnier, loving blends, honinggoud, bodymilk, review, body, huid, winter, droog, verzorging, beauty, bblog, bblogger, beautyblogger, beautyblog, honing, winter, droge huid

Dat de bodymilk van Garnier Loving Blends is, kun je al van afstand zien. De verpakking past perfect binnen de Honinggoud-lijn. Prachtig vloeiende vormen, de warme honingkleuren oranje en geelgoud. Er is zelfs heel subtiel de vormen van een honingraad te zien op de bestickering. Mooie details dus voor het getrainde oog.

Wat ik persoonlijk echt su-per handig vind, is het pompje waarmee je de bodymilk in je hand kunt spuiten. Zo houd je goede controle over de hoeveelheid product die je gebruikt (je krijgt echt telkens maar een beetje, waardoor je dan wel weer vaker moet pompen als je je hele lichaam wilt insmeren) én het is super hygiënisch want je hoeft niet met je vieze vingers in het potje te graven. Win-win!

homeofdaisies.nl, garnier, loving blends, honinggoud, bodymilk, review, body, huid, winter, droog, verzorging, beauty, bblog, bblogger, beautyblogger, beautyblog, honing, winter, droge huid

De Garnier Loving Blends Honinggoud bodymilk heeft ook de kleur van honing en ruikt zeer aangenaam en zacht. Geen overdreven geur, daar houd ik van. Na gebruik kun je dus zonder problemen nog je parfum opspuiten. Het product voelt heel rijk en zacht en smeert makkelijk uit en trekt snel in. Geen plakkerig gevoel dus, waardoor je je vrij snel weer kunt aankleden.

En het voedt écht je huid. Ik voel namelijk direct verschil. Ook de volgende dag voel ik dat mijn huid minder droog en trekkerig aanvoelt, ondanks dat ik de hele dag naast de verwarming zit. Tijd dus om dit maar eens aan mijn routine toe te voegen!

homeofdaisies.nl, garnier, loving blends, honinggoud, bodymilk, review, body, huid, winter, droog, verzorging, beauty, bblog, bblogger, beautyblogger, beautyblog, honing, winter, droge huid

Was jij al bekend met de Loving Blends body producten van Garnier? Welke lijn is jouw favoriet? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s