Revolution: Unicorns Unite | Review + look

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

“Komt ze weer met haar unicorns…!” Ik hoor je al bijna zuchten. Haha! Tsja, ik kan er niks aan doen, maar op een of andere manier blijven eenhoorns mijn aandacht trekken. En ik ben zeker niet de enige, want vele make-up merken doen met me mee. Zo ook Revolution, die onder hun dochter merk I Heart Make-up al de Unicorn Hearts Highlighter uitbrachten.  Nu lag er onder de kerstboom ook het Unicorns Unite oogschaduw pallet, dat ik in deze blog uitgebreid ga testen, reviewen en laat ik zien welke look je ermee kunt maken.

Zoals bijna alle palletten van Revolution, komt deze ook in een kartonnen verpakking. Deze springt er door zijn paars/roze, regenboog reflecterende folie helemaal uit. Een ware eyecatcher, waar je in de winkel niet omheen kunt! Het doosje zegt het al: hierin zitten 18 exclusieve oogschaduwkleuren.

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

Als je het karton verwijderd (wat overigens nogal een opgave was, zoals je in weekvlog #45 hebt kunnen zien!) komt er een zwarte, hardplastic verpakking tevoorschijn. Het is een glanzend doosje, met daarop gedrukt de merknaam Revolution in brons/gouden letters. Wat ik wel verwarrend vond, was dat er “Salvation Palette” onder de merknaam staat. Ik was even bang dat de verkeerde pallet in het doosje was gedaan, maar toen ik de onderkant bekeek stond daar wel Unicorns Unite. PHEW! Overigens zou ik hier anders nu een mooie foto van de buitenkant van het doosje plaatsen, maar de fabrikant had het doosje zeer goed dicht gemaakt met plakband die de lelijkste lijmresten EVAH achterliet en toen ik die probeerde te verwijderen maakte ik het alleen nog maar erger… dus tadaaaa: de binnenkant! Mét leuke kleur namen 🙂

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

Zoals gezegd bevat het pallet 18 oogschaduws. Op de bovenste twee rijen vind je 6 glanzende kleuren, op de onderste rij 6 matte. Dat er in deze box is gekozen voor een combi van glans en mat vind ik persoonlijk heel fijn, want all shine kan soms wat overdreven zijn. Alhoewel… ik ben een unicorn!

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

Dan ben je natuurlijk (net als ik!) super benieuwd naar de swatches: komen ze! Ik begin met de bovenste rij, van links naar rechts.

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

De middelste rij:

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

De onderste, matte rij:

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

Jaaaa de kwaliteit van Revolution Unicorns Unite is echt top hoor! Prachtig gepigmenteerde oogschaduw, top glans en niet echt fallout. Alleen de twee zwarte tinten zijn wat korrelig en brengen wat streperig aan, maar eerlijk gezegd gebruik ik die sowieso nooit.

Dan is het nu tijd voor een lookje die ik maakte met dit pallet:

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

homeofdaisies.nl, revolution, unicorns unite, review, look, eenhoorn, makeup, make-up, oogschaduw, eyeshadow,

Ik vind het resultaat echt heel gaaf geworden! Wat opvalt is dat ik totaal geen fallout heb, met zowel de matte als de glitter kleuren. Heel fijn! De kleuren brengen makkelijk en egaal aan. Al met al ben ik zeer tevreden. En hoewel dit misschien niet het pallet is wat ik elke dag zal gebruiken, zitten er genoeg mogelijkheden om veel verschillende looks mee te maken

Wat vind jij van het Unicorns Unite pallet van Revolution? En zou je deze ooglook zelf ook maken? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

8 reacties Voeg uw reactie toe

 1. casanaa schreef:

  gave kleuren! ik zou het niet zo snel overdag dragen.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Nee dat ben ik met je eens. In elk geval niet naar m’n werk 😅

   Liked by 1 persoon

   1. casanaa schreef:

    Zou je wel zeker opvallen.. Heb je hem wel aan opgehad buiten je huis?

    Liked by 1 persoon

   2. Home of Daisies schreef:

    Jaja ik heb deze look op m’n vrije dag gedragen 😊

    Liked by 1 persoon

   3. casanaa schreef:

    Supergaaf!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s