VERLIEFD, VERLOOFD, GETROUWD… | GEZINSUITBREIDING?

homeofdaisies.nl, announcement, verliefd, verloofd, getrouwd, gezinsuitbreiding, hond, pup, puppy, labrador, retriever, niet zwanger, geen baby, bentley, lab, chocolab, chocolate labrador, chocolade labrador, bruine labrador, choco lab, gezin, familie, ophalen. pup ophalen, puppy kopen,

In 2013 kwamen we elkaar op een zaterdagnacht tegen en al vrij snel waren we dolverliefd (al wilden we dat beiden pas 3 maanden later toegeven aan elkaar haha!). Anderhalf jaar later (in 2014) zat hij voor me op één knie met een ring en dé grote vraag. Weer 1,5 jaar later (oktober 2015) beloofden we elkaar eeuwige trouw. En dan nu, in 2017 kondigen we groot nieuws aan…

Onze familie en vrienden hebben we het nieuws aangekondigd via de volgende video.

WHA! Wat dacht jij dan? Een aantal mensen twijfelden over de inhoud van de video, dus we werden direct overspoeld met berichtjes en telefoontjes. Ben je zwanger?! Dat kwam natuurlijk door dat prachtige (gefotosjopte!) plaatje! Wat sowieso niet kán al was ik zwanger, want over 40 weken is het uhm… begin oktober en dus niet november.

Ja, wij hebben er thuis de grootste lol om gehad. Nee, voorlopig nog geen Mini Me, maar een furry little friend. Afgelopen weekend hebben we Bentley opgehaald. We wisten al lang dat we graag een hondje wilde, maar de laatste maanden hebben we veel research gedaan waar we zo’n hondje (veilig!) konden halen. We willen namelijk naast een gezond hondje, natuurlijk ook niet de broodfok stimuleren.

homeofdaisies.nl, announcement, verliefd, verloofd, getrouwd, gezinsuitbreiding, hond, pup, puppy, labrador, retriever, niet zwanger, geen baby, bentley, lab, chocolab, chocolate labrador, chocolade labrador, bruine labrador, choco lab, gezin, familie, ophalen. pup ophalen, puppy kopen,

Op een gegeven moment had ik dit nestje gevonden en nam contact op met de eigenaar. Lucky me, er was nog één reutje. Ik wilde namelijk liever een mannetje dan een vrouwtje, omdat ik hiermee ben opgegroeid. Al snel bleek dat er een andere kaper op de kust was en dat die 2 dagen later zou komen kijken. Afwachten dus… toen dat niet door bleek te gaan (die mensen gingen nog op vakantie eind januari) kon ik mijn geluk niet op. Ik had urenlang contact met de eigenaresse om al mijn vragen te stellen en meer foto’s te ontvangen. Na overleg met Jochem diezelfde avond besloten we het avontuur aan te gaan. Ik berichtte dat we hem graag wilde ophalen.

homeofdaisies.nl, announcement, verliefd, verloofd, getrouwd, gezinsuitbreiding, hond, pup, puppy, labrador, retriever, niet zwanger, geen baby, bentley, lab, chocolab, chocolate labrador, chocolade labrador, bruine labrador, choco lab, gezin, familie, ophalen. pup ophalen, puppy kopen,

Helaas bleek iemand een half uur voor mij te hebben gebeld en de hond te hebben gereserveerd. Man, wat was ik boos en teleurgesteld! Ik hoorde dit namelijk ook pas de volgende ochtend. Diegene zou weer een paar dagen later komen kijken. Maar als die het niet deed, ja, dan was hij voor mij. In m’n achterhoofd hield ik er dus sterk rekening mee dat het niet door zou gaan en ging intussen ook opzoek naar andere opties. En toen kreeg ik vlak voor oudjaar het verlossende nieuws: die mevrouw wilde uiteindelijk toch liever een teefje dan een reutje. Bentley was voor ons!

homeofdaisies.nl, announcement, verliefd, verloofd, getrouwd, gezinsuitbreiding, hond, pup, puppy, labrador, retriever, niet zwanger, geen baby, bentley, lab, chocolab, chocolate labrador, chocolade labrador, bruine labrador, choco lab, gezin, familie, ophalen. pup ophalen, puppy kopen,

Het lukte ons alleen niet om vooraf naar het nestje te gaan kijken. We kregen met oudjaar namelijk een paar mensen over de vloer en ik moest dus nog wat uurtjes in de keuken besteden. Ook was het nestje zo’n 1,5 uur rijden bij ons vandaan. We spraken dus af om de pup te bekijken op het moment dat hij ook direct mee mocht. Dat was afgelopen zaterdag. En laat het toen nét die ene dag zo verschrikkelijk gesneeuwd en geijzeld hebben. Mazzel? Nee, écht niet! Gelukkig was zondag alles weer sneeuw- en ijsvrij en konden we dus veilig de weg op.

Bijna alle broers en zussen hadden inmiddels al een nieuw thuis gevonden, Bentley zat enkel nog met zijn zusje Jet, die bij de familie bleef wonen. Zij is een echte drukteschopper, eiste direct van iedereen aandacht. Bentley bleef rustig, maar was wel nieuwsgierig en kwam direct naar ons toe. Tijdens de uitleg over de hond, het doornemen van de koopovereenkomst en alle andere papieren, zat Bentley om en om bij Jochem, mijn moeder of mij op schoot. Hij zat daar super lekker. Ook in de auto ging het goed, hij heeft bijna de hele weg geslapen! Tussendoor nog even gestopt voor iets te drinken en gekeken of hij wilde plassen. Maar spelen bleek veel leuker!

homeofdaisies.nl, announcement, verliefd, verloofd, getrouwd, gezinsuitbreiding, hond, pup, puppy, labrador, retriever, niet zwanger, geen baby, bentley, lab, chocolab, chocolate labrador, chocolade labrador, bruine labrador, choco lab, gezin, familie, ophalen. pup ophalen, puppy kopen,

Bij mijn ouders meteen kennis gemaakt met ‘opa’ en natuurlijk Bono. Ze moesten even wennen aan elkaar, maar Bentley hield zich kranig tegenover die grote blonde. Hij verstopte zich eerst bij mij op schoot, maar later rechtte hij zijn borst en kefte terug haha! Eenmaal thuis was hij echt helemaal gesloopt. Zoveel indrukken voor zo’n klein hondje.

De beer waar ik de hele week mee had geslapen zodat hij mijn geur had, was meteen zijn favoriete speeltje en sleept hij het hele huis door. In de bench vind hij de eerste paar minuten niet zo leuk, maar al snel geeft hij het joelen en janken op en gaat slapen. De 3e nacht heeft hij zelfs al zonder te piepen doorgeslapen, hopelijk houdt hij dat vol! Met Bailey is nog even bezien, want die heeft het niet zo op ‘vreemden’ en kijkt daarom de kat uit de boom. Ze wil zelfs liever niet in dezelfde ruimte met hem zijn als wij niet beneden zijn, ook al slaapt Bentley in een dichte bench. Al is ze wel nieuwsgierig wanneer hij naast de bank ligt te slapen, dan houd ze hem nauwlettend in de gaten. Kwestie van wennen zullen we maar zeggen, hopelijk worden ze snel beste vriendjes!

Je kunt @Bentley_chocolab ook volgen op Instagram: voor alle choco puppy overload ❤

homeofdaisies.nl, announcement, verliefd, verloofd, getrouwd, gezinsuitbreiding, hond, pup, puppy, labrador, retriever, niet zwanger, geen baby, bentley, lab, chocolab, chocolate labrador, chocolade labrador, bruine labrador, choco lab, gezin, familie, ophalen. pup ophalen, puppy kopen,

Bentley zul je vanaf nu wel regelmatig in de weekvlogs terugzien, maar als je nog andere vragen hebt of vaker een (p)update wilt, laat het dan zeker even weten. Wil hier zeker ook aandacht aan besteden als hier vraag naar is 🙂 xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

11 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Home of Daisies schreef:

   Jaaaa met volle teugen! Zometeen weer lekker kroelen als ik thuis kom ♡♡♡

   Like

 1. Sofie schreef:

  Haha, je had me ook te pakken hoor. Wat een mooierd is hij!

  Liked by 1 persoon

 2. Grace schreef:

  You got me good!

  Wat een enorme lieverd! Zeker weten dat hij een hartenbreker wordt. Hij heeft er in elk geval al 1 fan bij ❤

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ahw lief! Ja haha in de familie ook een aantal ingetrapt 😉 kon het niet laten na al die vragen “ben je al zwanger?” 😂

   Liked by 1 persoon

 3. Sabrina schreef:

  Wat een skeetie!!! Veel geluk met m!

  Liked by 1 persoon

 4. Tamara TS schreef:

  Wat lief!!! En natuurlijk wil ik zo vaak mogelijk een puppy-update! Ik ga meteen volgen op Insta.

  Liked by 1 persoon

 5. Vanessa schreef:

  Haha, je had me ook te pakken hoor! Wat een mooie puppy, echt om verliefd op te worden. Geniet ervan!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Dank je! Het is echt een lieverd en hij doet het heel goed allemaal ♡

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s