BOOM WEG, OPRUIMEN & GRIEP | WEEKVLOG #45

homeofdaisies.nl, weekvlog #45, vlog, vlogger, youtube, youtuber, ziek, griep, nederland, dtch girl, cat, kt, katten, bailey, sneeuw, catsuit, onesie, koken, latte, latte macchiato, make-up, makeup, blog, bloglife, eyeshadow, revolution, boek, boeken, judas, astrid holleder, catfight

De eerste week van januari staat voor de meeste mensen garant voor opruimwoede. Zo ook bij mij. Weg met die kerstboom en met een poetsdoek het huis bestormen. Heerlijk vind ik het! Dinsdag ga ik met gezonde tegenzin weer naar mijn werk na een lang weekend vrij. Helaas kan ik er niet veel van genieten want ook ik word overvallen door die sluimerende griep die half Nederland teistert… 

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s