Birthday Presents | JARIG!

homeofdaisies.nl, birthday presenta, verjaardag, cadeau, cadeautjes, kerst, licor 43, revolution, unicorn, makeup, etos, bon, bonnen, cadeaubon, kaarten, fashion cheque, garnier, loving blends, haarmasker, body lotion, spa secrets, kruidvat, kaarsen, kat, onesie, cat onesie, catsuit, sokken, boek, judas, astrid holleder, kaarten, kaartjes, notebook, notitieboekje, kraft boek video, film, youtub, youtuber, dutch girl, dutch youtuber

Vorige week was ik jarig en daarbij behoren natuurlijk ook cadeautjes. Omdat ik precies tussen kerst en oud & nieuw jarig ben, heb ik het niet echt groots gevierd. Toch heb ik een aardige vangst! Daarnaast heb ik een paar kerstcadeautjes meegenomen in deze video.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vanessa schreef:

  Bij deze nog eens gefeliciteerd! Leuk dat je jarig bent tussen Kerst en Nieuwjaar. Dat betekent veel cadeautjes! Heerlijk dat je nu een onesie hebt, lekker warm voor de winter. Die pot met geurkaarsjes is superleuk. Ik ben benieuwd naar de Garnier producten, vooral het haarmasker. Ik heb ook cadeaubonnen gekregen met de feestdagen. Persoonlijk vind ik dat ook leuker dan gewoon cash geld.

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   Thanks! Vind er persoonlijk niks aan, alle cadeaus van het jaar in dezelfde week šŸ˜… Ga de producten snel testen, je hoort ervan xo Daisy

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s