SPA SECRETS: MAGIC OF BRAZIL | REVIEW

homeofdaisies.nl, spa secrets, magic of brazil, review, kruidvat, budget, douchegel, shower nectar, oil-in-cream, body lotion, body butter, brazilie, zomers, zoet, fruitig, fruit, nectar

Voor kerst shopte ik dit heerlijke Spa Secrets pakket Magic of Brazil bij Kruidvat. Ik kan je alvast verklappen dat het niet bepaald een winterse geur is (wat je natuurlijk al kunt vermoeden door de naam, want Brazilië schreeuwt niet echt WINTER haha!) maar wat mij betreft twee heerlijke producten om mee richting de zomer te leven. Het pakketje bevat een shower nectar en een body oil-in-cream.

Zoals je ziet, zitten de producten in een handige toilettas. Die kun je wat mij betreft niet genoeg hebben. Altijd handig als je op vakantie gaat of een weekendje weg. Zo zitten je producten veilig opgeborgen. Ik ben zelf altijd bang dat er iets stuk gaat en dan meteen al je kleding onder de prut zitten haha! De toilettas zelf is effen zwart en de kartonnen huls met productinhoud kun je er makkelijk afschuiven. De toilettas kun je sluiten met een dubbele rits. Ook handig!

homeofdaisies.nl, spa secrets, magic of brazil, review, kruidvat, budget, douchegel, shower nectar, oil-in-cream, body lotion, body butter, brazilie, zomers, zoet, fruitig, fruit, nectar

De producten zelf zien er super fleurig uit, heel zomers. Ze zijn namelijk knalroze! Maar door de zwarte doppen, de opdruk en het reliëf,  vind ik de verpakking wel zeer stijlvol. De shower nectar – wat ik een grappige benaming vind, want het is eigenlijk gewoon een douchegel – zit in een mooie fles. Ik vind de verpakking mooi gevormd. De geur is overigens ook heerlijk! Hij is licht zoet, zomers en fruitig

homeofdaisies.nl, spa secrets, magic of brazil, review, kruidvat, budget, douchegel, shower nectar, oil-in-cream, body lotion, body butter, brazilie, zomers, zoet, fruitig, fruit, nectar

De dop is overigens super handig! Hij sluit heel goed en je kunt makkelijk de nectar verdelen (en niet te veel gebruiken).  Je hebt namelijk niet veel nodig. Het product is niet heel dik, maar hij schuimt vrij snel wanneer het in aanraking komt met water, zeker wanneer je het in combi met een douche puff gebruikt.

homeofdaisies.nl, spa secrets, magic of brazil, review, kruidvat, budget, douchegel, shower nectar, oil-in-cream, body lotion, body butter, brazilie, zomers, zoet, fruitig, fruit, nectar

Na het douchen smeer ik de droge plekken op mijn armen en benen in met de oil-in-cream. Ik had serieus meer een soort vettige bodylotion verwacht, maar het product is echt héél dik. Ik ben bijna verbaasd dat het door het smalle gaatje past haha! Het doet me meer denken aan een body butter, want hij smeert ook wat lastiger uit. Hierdoor gebruik ik best veel product. Maar aan de andere kant is dit ook weer niet erg, want in de winter kan mijn huid best wat extra verzorging gebruiken.

homeofdaisies.nl, spa secrets, magic of brazil, review, kruidvat, budget, douchegel, shower nectar, oil-in-cream, body lotion, body butter, brazilie, zomers, zoet, fruitig, fruit, nectar

De Spa Secrets Magic of Brazil lotion smeert dan misschien niet zo makkelijk uit, hij trekt gelukkig wel redelijk snel in zonder al te veel te plakken. Je kunt je dus best na 10 minuten weer aankleden. Ook hier is de geur heerlijk, maar niet te overheersend. En mijn huid voelt de volgende dag nog steeds zacht en gehydrateerd aan.

homeofdaisies.nl, spa secrets, magic of brazil, review, kruidvat, budget, douchegel, shower nectar, oil-in-cream, body lotion, body butter, brazilie, zomers, zoet, fruitig, fruit, nectar

Al met al ben ik blij met de aanschaf van deze producten, die je overigens ook los kunt kopen. Alleen vind ik zo’n etui wel heel leuk geven als cadeau. Zoals we gewend zijn van Kruidvat zijn de producten zeer betaalbaar. Dat vind ik erg fijn, want ondanks dat ziet het er wel luxe uit en is de kwaliteit goed. Zeker een aanrader dus!

Was jij al bekend met de Spa Secrests collectie van Kruidvat? Welke geurlijn is jouw favoriet? xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

9 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Bianca Ronday schreef:

  Zo stom, ik heb het al vaker zien staan, maar de uitstraling spreekt me niet heel erg aan. Al meerdere malen heb ik op het punt gestaan om er aan te snuffelen, zo gezegd, maar die knal rosé en gele verpakkingen schrikken me dan af. Net alsof het een voorbeschouwing is van de geur. Nu ga ik het de volgende keer toch maar eens de kans geven.

  Like

  1. Home of Daisies schreef:

   hé je stond in mijn spambox dus vandaar dat ik je bericht nu pas zie. Tja, altijd het proberen waard toch? Of heb je meer voorkeur voor duurdere producten? xo Daisy

   Like

   1. Bianca Ronday schreef:

    Dat is het niet, want ik ben wel gek op bv de huismerk douchegels van Kruidvat en de de doucheschuimbuaaen

    Liked by 1 persoon

   2. Bianca Ronday schreef:

    Doucheschuimbussen bedoelde ik, maar typen op de telefoon gaat niet altijd even goed. 😜

    Liked by 1 persoon

 2. Ik was er nog niet bekend mee. Het lijkt me wel iets om uit te proberen 😄

  Liked by 1 persoon

 3. Ik ken de producten niet, maar wat zien ze er mooi uit zeg!! Ik kan ze al bijna ruiken haha! X

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Haha dan heb je een goede neus op zo’n afstand 😉 Maar zeker aanradertje hoor xo

   Liked by 1 persoon

 4. Engelina schreef:

  Ik heb inmiddels elke geur wel in huis , in verschillende producten.
  Ik vind ze allemaal even lekker. de body oil in cream zou ik graag nog een keer willen testen.

  Liked by 1 persoon

 5. vanessablogt schreef:

  Ik vind dit een heerlijke lijn, maar dan vooral de douche foam.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s