WINTER TAG | MIND

homeofdaisies.nl, catrice ultimate colours, 360 MATTraction, review, liptstick, rood, red, redlips, rode lippen, rode lippenstift, budget, budgetproof, make-up, makeup, budget make-up, kruidvat, trekpleister, goedkoop, kerstmis, kerst, christmas, red, candy cane, proberen, testen, lippen, smal, smalle lippen, houdbaarheid, eten, drinken, afdruk, lipstick afdruk

Vanmorgen werd ik wakker met een tag aan m’n kont haha, want Aneta van Love4Seasons had me in de Winter Tag genoemd. Bij een tag is het de bedoeling dat je de vragen overneemt en beantwoord en daarna de tag doorgeeft aan andere bloggers zodat zij deze ook kunnen invullen. Wie ik tag zie je op het eind. Eerst bijt ik mijn tanden (terwijl ik helemaal ingepakt op de bank zit, want brrrr het is én koud én ik heb een winters griepje te pakken…) in de vragen.

Hou je van kou?
Eigenlijk niet… ik heb het vrij snel koud en vanwege mijn HMS ben ik snel stram door de kou. Ik roep altijd dat ik te lang ben om mijn lichaam warm te houden haha, mijn handen, voeten, neus en oren hebben het onwijs snel koud! Maar wanneer het vriest en de zon schijnt vind ik het wel weer allemaal erg mooi. Het heeft zo zijn charmes, al blijft de zomer favoriet 😉

Welke buitenactiviteit doe je in de winter?
Liever niet te veel haha! Maar als het zonnig is vind ik het zeker fijn om lekker te gaan wandelen over het strand of door de bossen. Met kerst ben ik ook heerlijk gaan lopen. Met ijskoude wangen in een cafeetje wat warms drinken is dan éxtra lekker. Oh en vorige winter ben ik ook nog gaan schaatsen met Jochem in Middelburg, dat was ook super leuk na al die jaren!

homeofdaisies winterse date verrassing verrassingsdate Jochem winter middelburg vlog vloggen youtube youtuber vlogger camera foute kersttrui bijna kerst

Wat doe je het liefst in de winter?
Onder een dekentje, met een berg kussentjes, kat op schoot en een flinke kop thee op de bank filmpjes kijken. Dat kan ik makkelijk de hele dag volhouden haha!

Je favo winterdrankje?
Met stip op #1: Winterglow thee van Pickwick. En het is de enige periode waarbij je ongegeneerd warme chocomel met slagroom mag bestellen!

homeofdaisies mijn week in plaatjes plog diary instagram instadiary moe hms fibro vermoeid sinterklaas voorbereiden blog bloggen werken kantoor laptop

Sneeuwt het waar je woont?
Bijna nooit. Zeeland is door de zee vaak een stuk warmer in de winter dan de rest van Nederland. En als er iets ligt is het al snel weer weg. Wat ik niet erg vind, sneeuw is alleen leuk als je de deur niet uit hoeft.

Favo kledingstuk in de winter?
Een paar jaar terug kocht ik een paar sneakers met een vachtje aan de binnenkant. Serieus alsof je op je pantoffels loopt, maar dan voor buiten! Heerlijk met je blote voeten in dus ❤

homeofdaisies.nl, essence, the metals, i heart trends, metallic, nail polish, nagellak, roze, 34 turn up the volume, kruidvat, review, winter, najaar, fall, auturmn, trendy, trend, trends, mode,

Wat is je favo winter herinnering?
Ik ben natuurlijk in de winter jarig (28 december) en ik weet nog dat er als kind vaak sneeuw lag op mijn verjaardag. Dan ging ik lekker met vriendinnen spelen in de sneeuw, sneeuwballengevechten houden en snow angels maken. En dan als je thuis komt dat je huid gewoon pijn doet van het opwarmen omdat je zo intens koud bent haha!

En dan ben ik nu benieuwd naar de antwoorden van mijn mede Goesenaren én bloggers Joyce van JoyceElise.nl en Daisy van Diyaata.com Als jij een blogger bent en je wilt de tag graag overnemen: wees welkom 🙂 xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

7 reacties Voeg uw reactie toe

 1. gouweleeuw schreef:

  Wat een leuke winter tag, zo te zien heb heb jij goed vermaakt op de schaatsbaan.

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Ja vorig jaar was erg leuk! Wie weet dat we in de komende tijd nog eens kunnen gaan 😊

   Like

   1. gouweleeuw schreef:

    Altijd leuk toch ik kan niet schaatsen , ga ik ook niet doen. Kan je me gelijk op rapen daar komt opoe lol.

    Liked by 1 persoon

   2. Home of Daisies schreef:

    Hahaha ik was er ook geen ster in hoor, vooral omdat ik bang was te vallen. Jochem was er nog heel goed in en heeft me gelukkig overeind gehouden 😉

    Like

   3. gouweleeuw schreef:

    handig zo vriend meestal staan de mensen achter zo stoel, vroegen schaatste ik altijd op die houten ijzers. Je stond er meer naast dat je een het schaatsen was, wat een lol moeders schelden waar zijn je schaatsen.

    Liked by 1 persoon

 2. diyaata schreef:

  Whoops! Nu pas aan het meelezen en zie ik deze tag! Leuk leuk! Ik denk dat mijn antwoorden aardig overeen gaan komen haha!

  Liked by 1 persoon

  1. Home of Daisies schreef:

   Geeft niet, druk druk druk he 😉 Leuk! Xo

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s