BOLD EYES | NYE LOOK

homeofdaisies.nl, ooglook, nye, new years eve, oudjaar, oudejaarsavond, feest, feestje, makeup, make-up, look, wimpers, valse wimpers, nep wimpers, eyeliner, winged eyeliner, #ProArtist, PS Beauty, HEMA, Kiko Milano, tutorial

Het is oudjaarsdag en dat betekent dat je vanavond lekker los mag gaan met een toffe ooglook. Ik leg de focus op de ogen, zodat de lippen rustig kunnen blijven en ik niet elke keer mijn lipstick hoef te checken. Ja, ik ben van de praktische kant 😉 Met deze toffe, paarsrode, smokey look met vette wimpers steel je zeker de show! 

De basis is reeds gedaan, ik ga voor deze tutorial direct door naar de ooglook. Als eerst gebruik ik een koele bruin/grijze kleur als transitiekleur. Deze breng ik van de crease tot net onder mijn wenkbrauw aan. De crease warm ik op met een matte koperbruine kleur en deze blend ik ook wat verder naar boven uit. Deze kleuren komen uit het #ProArtist Ultimate Mattes palette.

homeofdaisies.nl, ooglook, nye, new years eve, oudjaar, oudejaarsavond, feest, feestje, makeup, make-up, look, wimpers, valse wimpers, nep wimpers, eyeliner, winged eyeliner, #ProArtist, PS Beauty, HEMA, Kiko Milano, tutorial

Het bewegend ooglid mag er echt uitspringen. Hier breng ik Kiko High Pigment in kleur 54 aan met een licht vochtige kwast. Hierdoor komt de glans nog extra naar voren. De crease zet ik met een donkergrijs aan en blend ik smokey uit. Mijn ooghoeken en wenkbrauwbot highlight ik met een matte champagnekleur.

homeofdaisies.nl, ooglook, nye, new years eve, oudjaar, oudejaarsavond, feest, feestje, makeup, make-up, look, wimpers, valse wimpers, nep wimpers, eyeliner, winged eyeliner, #ProArtist, PS Beauty, HEMA, Kiko Milano, tutorial

De oogschaduw geeft best wat fallout. Dit veeg ik weg met een schone poederkwast. Nadien breng ik nog wat concealer aan onder mijn ogen om die fris te doen ogen. Deze look kan natuurlijk niet zonder een dikke winged eyeliner, die ik aanbreng met de Dip Liner van HEMA. Omdat ik nep wimpers gebruik straks, mag hij echt groter en dikker zijn dan anders.

homeofdaisies.nl, ooglook, nye, new years eve, oudjaar, oudejaarsavond, feest, feestje, makeup, make-up, look, wimpers, valse wimpers, nep wimpers, eyeliner, winged eyeliner, #ProArtist, PS Beauty, HEMA, Kiko Milano, tutorial

Voordat ik de wimpers aanbreng, zet ik eerst een laagje (waterproof) mascara op mijn onderste en bovenste wimpers, zodat deze mooi blenden. Pas als de mascara goed droog is ga ik aan de slag met de wimpers. Ik gebruik Sultry van P.S. Beauty en breng deze aan met lijm van Broadway.

homeofdaisies.nl, ooglook, nye, new years eve, oudjaar, oudejaarsavond, feest, feestje, makeup, make-up, look, wimpers, valse wimpers, nep wimpers, eyeliner, winged eyeliner, #ProArtist, PS Beauty, HEMA, Kiko Milano, tutorial

Vergeet voor deze look ook zeker niet een goede contour en highlight! Mijn lippen houd ik rustig met matbuine lipstick.

homeofdaisies.nl, ooglook, nye, new years eve, oudjaar, oudejaarsavond, feest, feestje, makeup, make-up, look, wimpers, valse wimpers, nep wimpers, eyeliner, winged eyeliner, #ProArtist, PS Beauty, HEMA, Kiko Milano, tutorial

homeofdaisies.nl, ooglook, nye, new years eve, oudjaar, oudejaarsavond, feest, feestje, makeup, make-up, look, wimpers, valse wimpers, nep wimpers, eyeliner, winged eyeliner, #ProArtist, PS Beauty, HEMA, Kiko Milano, tutorial

Ik wens je een héle fijne avond, een spetterende jaarwisseling en alle geluk en gezondheid voor 2017! En natuurlijk zie ik je heel graag terug op mijn blog. Xo Daisy 

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Gelukkige nieuwjaar alvast!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s