2016 HOMEOFDAISIES VLOGS | Compilatie video

homeofdaisies.nl, weekvlog, 2016, compilatie, video, vlog, vlogger, youtube, youtuber, jaaroverzicht, year, life, diary, videodiary, videodagboek, evenementen, feesten, reizen, concert, muziek, festivals, reizen, travel, travelbug, travelbuddy, wander, wanderlust, wanderer, praag, prague, praha, barcelona, spain, rhodos, rhodes, rodos, work, worklife, werk, werkloos, uwv, kantoor, baan, job, liefde, nieuw huis, verhuizen, kat, bailey, new home, interior, friends, vrienden, 2017, begin

Fijne kerst! Ik hoop dat je de laatste dagen van het jaar geniet van alle mooie dingen van nu én het afgelopen jaar. Deze video is een compilatie van mijn 2016. Wat heb ik geweldige dingen gezien en gedaan. Op reis geweest naar Praag, Rhodos en Barcelona, nieuwe vrienden gemaakt, naar concerten en festivals geweest en natuurlijk ook ons huis gekocht. Ik kreeg te horen dat mijn contract niet kon worden verlengd en na 5 maanden keihard solliciteren kon ik eindelijk weer aan de bak. Ja, het was een veelbewogen jaar en ik kan niet wachten tot 2017!

En ik ga natuurlijk in 2017 gewoon door met de weekvlogs, elke woensdag om 7.00 uur een verse editie.

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

 

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s