Catrice Ultimate Colour 360 MATTraction | Review

homeofdaisies.nl, catrice ultimate colours, 360 MATTraction, review, liptstick, rood, red, redlips, rode lippen, rode lippenstift, budget, budgetproof, make-up, makeup, budget make-up, kruidvat, trekpleister, goedkoop, kerstmis, kerst, christmas, red, candy cane, proberen, testen, lippen, smal, smalle lippen, houdbaarheid, eten, drinken, afdruk, lipstick afdruk

It’s begining to look a lot like Christmas…. Ondanks dat ik nog totaal geen kerstgevoel heb (wie bezorgt mij die a.s.a.p.?)  Maar met make-up spelen vind ik elke dag leuk en nu vond (ja écht VOND!) ik in mijn stash nog een totaal ongebruikte lipstick die ik dus ook nog niet had gereviewd. Catrice Ultimate Colour in de kleur 360 MATTraction. Een mooie dieprode kleur, perfect voor de feestdagen! Tijd dus voor de test.

homeofdaisies.nl, catrice ultimate colours, 360 MATTraction, review, liptstick, rood, red, redlips, rode lippen, rode lippenstift, budget, budgetproof, make-up, makeup, budget make-up, kruidvat, trekpleister, goedkoop, kerstmis, kerst, christmas, red, candy cane, proberen, testen, lippen, smal, smalle lippen, houdbaarheid, eten, drinken, afdruk, lipstick afdruk

Zoals alle lipsticks uit de Catrice Ultimate Colour lijn, zit de lippenstift in een prachtige zwarte huls. Dat geeft wat mij betreft echt een zeer chique uitstraling. In donkergrijs is de merknaam 2x gedrukt op de dop. De onderkant is doorzichtig, waardoor het soms lijkt of hij net boven de tafel zweeft. Helemaal onderop is de kleur te zien, met de naam en kleurnummer. Dat de kleur ook echt in kleur is weergegeven vind ik super fijn, want dan kan ik in mijn stash direct zien welke kleur ik zoek!

homeofdaisies.nl, catrice ultimate colours, 360 MATTraction, review, liptstick, rood, red, redlips, rode lippen, rode lippenstift, budget, budgetproof, make-up, makeup, budget make-up, kruidvat, trekpleister, goedkoop, kerstmis, kerst, christmas, red, candy cane, proberen, testen, lippen, smal, smalle lippen, houdbaarheid, eten, drinken, afdruk, lipstick afdruk

Wanneer je de dop van de huls haalt, komt de prachtig vormgegeven lipstick tevoorschijn. Als je de stick verder eruit draait, komt ook het uitgesneden logo tevoorschijn. Prachtige details voor zo’n budget merk!

homeofdaisies.nl, catrice ultimate colours, 360 MATTraction, review, liptstick, rood, red, redlips, rode lippen, rode lippenstift, budget, budgetproof, make-up, makeup, budget make-up, kruidvat, trekpleister, goedkoop, kerstmis, kerst, christmas, red, candy cane, proberen, testen, lippen, smal, smalle lippen, houdbaarheid, eten, drinken, afdruk, lipstick afdruk

Ik ben dol op dieprode, warme tinten dus ik kan niet wachten om hem te testen. Mijn gezicht maak ik minimaal op, zodat het focuspunt echt op mijn lippen komt te liggen.

Mijn eerste indruk is positief: de lipstick voelt erg zacht en romig, maar dat komt natuurlijk omdat ik het laatste jaar bijna alleen maar matte lipsticks gebruik (mede voor hun langdurige houdbaarheid). Ik ben dus ook direct benieuwd hoe het met de houdbaarheid van deze kleur zit. De lipstick verdeelt goed en fijn over mijn smalle lippen.

homeofdaisies.nl, catrice ultimate colours, 360 MATTraction, review, liptstick, rood, red, redlips, rode lippen, rode lippenstift, budget, budgetproof, make-up, makeup, budget make-up, kruidvat, trekpleister, goedkoop, kerstmis, kerst, christmas, red, candy cane, proberen, testen, lippen, smal, smalle lippen, houdbaarheid, eten, drinken, afdruk, lipstick afdruk

De houdbaarheid vind ik verrassend goed voor een romige lipstick. Ik heb geen extra handelingen gedaan (afhappen/afpoederen etc.) om ervoor te zorgen dat hij beter blijft zitten. Na een slok warme thee zie ik wel afdrukken op mijn mok. Als de mok leeg ik check ik in de spiegel: ziet er nog helemaal prima uit. Top! Alleen wanneer je iets vettigs eet komt de lipstick eraf, dus dan mag je daarna even bijwerken. Ik weet dus niet of hij de gourmet overleefd, maar tot dan in elk geval wel 😉

De naam MATTraction snap ik wel, want hij droogt wel mat op. Dat verklaart ook vast de houdbaarheid. De kleur vind ik overigens wel wat paarser overkomen dan ik vanuit de huls had verwacht, maar dat vind ik zeker niet storend (paars is een kleur die goed bij mijn huid past). Ik ben zeker niet ontevreden over deze Catrice Ultimate Colour 360 MATTraction lipstick. Zeker voor de komende feestdagen is het een ideale kleur en ook voor een avondje stappen zou ik hem erbij pakken.

homeofdaisies.nl, catrice ultimate colours, 360 MATTraction, review, liptstick, rood, red, redlips, rode lippen, rode lippenstift, budget, budgetproof, make-up, makeup, budget make-up, kruidvat, trekpleister, goedkoop, kerstmis, kerst, christmas, red, candy cane, proberen, testen, lippen, smal, smalle lippen, houdbaarheid, eten, drinken, afdruk, lipstick afdruk

Was jij al bekend met deze kleur uit de Ultimate Colours collectie van Catrice? Wanneer zou jij hem dragen? xo Daisy

Volg homeofdaisies op YouTube Instagram Facebook Bloglovin’

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s