24 BAMIHAPPEN, TAPE & FLINK VERWEND | Weekvlog #42

homeofdaisies.nl, weekvlog #42, vlog, vlogger, vloglife, bloglife, werk, werken, kantoor, overwerken, kerst, evenementen, hms, fibro, fm, fibromyalgie, hypermobiliteitssyndroom, medical tape, taping, fysio, makeup , lotd, fotd, auto, kerst, zingen, tape, cadeau, cadeaus, bamihap

Mijn derde werkweek loopt een beetje chaotisch en dat mijn lichaam niet meewerkt helpt niet bepaald. Ik bestel 24 bamihappen, laat mijn armen intapen en mag echt een belachelijk goed cadeau uitpakken. Daarnaast ben ik natuurlijk druk met bloggen én kom ik in de kerststemming!

Als je de video niet kunt zien.

xo Daisy

Vergeet me niet te volgen op:
YouTube
Instagram
Facebook
Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s